![]() |
Re:
Quote:
as fi tentat sa-ti zic , \"mai taci in pla mea ..... \" dar stiu ca s-ar supara gratian , si atunci o sa-ti zic .. \"Salut Peter, sa stii ca nu e bine sa te bagi in discutii care te depasesc , nu cunosti nici o parte , nici cealalta .. (nici pe ono , nici pe seby) nu cunosti nimic , si totusi , continui sa te bagi aiurea in discutii , eu imi permit sa-ti dau un sfat , care suna cam asa - Stai in banca ta - sfat pe care l-am primit si eu acum ceva timp ,de la mai multi ,si asa am facut , si mi-a fost bine , iti recomand sa faci la fel, si sa asculti de `ai mai mari , te salut\" -- p.s : vai cat m-a durut sa joc teatru asta de mai sus .. :? |
Re:
Quote:
parerea personala...atat..... Si ptr Santos....cine esti tu sa imi zici mie ce sa fac ??? P.S ..Lasa-ti cearta...ca nu aduce nimic bun !!!... |
Re:
Quote:
|
Eu sunt Peter...si punct.. :lol: :lol: ..
Hai mah baiatii sa nu ne mai certam atata....ce naiba.... Hai..sa nu ne mai certam pe 4tuning atata din niste nimicuri..... sa facem din nou 4tuning-ul cel dinainte cel fara certuri...si altele.... :roll: Hai noroc...si \"Noi sa fim sanatosi !\" |
Re:
Quote:
Stage 2 Age: 16 Zodiac: Joined: 20 Nov 2005 Posts: 63 Location: Constanta Usergroups: None cel dinainte de ce?ca vad ca nu ai nici o luna de cand esti aici :lol: si au fost mereu certuri,asta ca sa stii si tu cum era inainte,cel putin de un an si ceva de cand il stiu eu :wink: |
Re:
Quote:
Peter e o buna cunostinta a mea, un tip mai matur decat varsta lui. Se pregateste de curse, vine invata, isi pregateste masina asa cum au facut si altii. Exemplu bun e Tom pe care tata lui l-a adus \"de mana\" la curse si i-a alimentat pasiunea. Frumos judeca parinti lui! Trebuie sa gasim pentru toti un numitor comun si trebuie sa stie lumea ca pe \"pista\" armele noastre vor fi incarcate cu cea mai exploziva munitie si ca ne vom rupe capetele acolo. |
sal
Sebastian cum pot lua si eu legatura cu tine sa te intreb una alta? mersi! respect! 8)
|
Re: sal
Quote:
|
Re:
Quote:
|
esti sef peter :lol:
|
peter pan :) si ce tea facut sa iti faci user? nu puteai doar sa t uiti 4ever? era mai bine :lol: :lol:
|
:? :? ....mda..nu mai scriu nik...ca oricum nu am cu cine vorbi...si cu peretii ma inteleg mai bine... :roll:
|
s-a pierdut pe drum, cineva le-a cenzurat, eu le-am adus inapoi
acum nu se mai risca BAN se poate farce aproape orice pe 4tuning nu e ca pe alte ... totusi cred ca ar fi bine daca cenzura ar fi de fapt autocenzura. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:40. |
- Copyright 2026 4Tuning