![]() |
Iluminari LED , Xenoane de la 299lei , GPS-uri , Pozitii Neon , Audio & Video
Xenoane Thunder H1/3/7/11 35W 6-8000K la doar 299 lei
H4 ByXenon 35W 6-8000K 399 lei Xenoane SiemensHid H1/3/7/11 35W 6-8000K la doar 349 lei H4 ByXenon 35W 6-8000K 449 lei GARANTIE 1 AN FULL (bec, balast, instalatie la by-xenon) La cere asiguram montaj. Aducem si de 55W, avem toate modelele de becuri. Avem si adaptoare pt. diferite tipuri de masini. Tot ce este necesar pt montaj si buna functionare. Vindem la cerere becuri sau balasturi separat. Livram din stoc sau in 48 ore. La cantitati mai mari se fac discounturi. Detalii la 0720.414.448 |
Re: oferta xenoane de la 299 lei/set
2 Attachment(s)
Produs nou.
Neon pozitie, de mare clasa, cu efect garantat. Pret 109 Lei iar pt. cei care iau si xenoane sau mai multe seturi 99 lei Si citeva xenoane :D |
super tari neoanele alea ptr pozitii...merg si daca la masina am can bus ? adica imi indica in bord bec ars..
|
Quote:
Nu dau eroare de bec ars. Pe un fiat ca al tau am pus xenoane zilele trecute (H4 bixenon cu anulare senzor bec ars).... si acum vrea si la proiectoare (H1) :D Se preteaza f bine la cei care au pus xenoane si se vede "galbenul" de la becul de pozitie in far. . |
2 Attachment(s)
Uite si poze cu fiatul,
Una are doar pozitiile alea cu neon si in cealalta si xenoanele aprinse. Deja a inceput nebunia cu neoanele. |
Tentant rau. :D Ai PM. Spor la vanzare. Arata super pe Fiat`ul de mai sus.
|
arata super tare....
cat ma costa sa`mi faci si mie ce ai facut la gpunto`ul alb ? :D astept un rsp , ms |
5 Attachment(s)
Pozitii neon pe Octavia 2
Pozitii Neon si Xenon H7 35W 6000K pe Opel Vectra GTC |
Quote:
vreau sa bag pe o dacie |
Quote:
Neon pozitie, de mare clasa, cu efect garantat. Pret 109 Lei iar pt. cei care iau si xenoane sau mai multe seturi 99 lei. Soclul e W5W sau T10. |
up up up up
|
soclu pentru un E270 cdi din 2003 cu bec H7 ca sa pun xenon cat costa?? Si daca poti sa pui o poza ca am mai luat unele si nu se potrivesc.Iti multumesc
|
Eu am pus pe E-Classe 280 fara soclu.
Vino pe la garaj si vedem ce ai nevoie. Detalii pe PM |
Si inca ceva facut de noi :) https://www.youtube.com/watch?v=pPdSR...eature=related
|
Quote:
voi i-ati pus muzica pe masina ? :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning