![]() |
Poze spion: Audi S6 Avant
3 Attachment(s)
Audi S6 Avant a fost surprins de \"spioni\" in nordul Suediei unde era supus unor teste pentru verificarea comportamentului in conditii de temperaturi scazute.
Motorizarea probabila este 5.2 litri, V10, 440 de cai putere. Lansarea va avea loc la Geneva Motor Show in 2006. |
ca motor este tare
parerea mea |
:shock: Motoru` e tare ...ca e si mare... ! imi place .. totusi .. parca seamana putin cu Volkswagen Touareg din spate... :? parerea mea ..
|
bijuterie :)
|
mdea....pare a fi facut pe plaforma audiului a3!
da e super tare....motor....aspect.....tot ce vrei!!! |
Re:
Quote:
|
intradevar scumpa pt romania,dar eu zic ca merita toti banii :wink:
|
e tare din toate punctele de vedere nu poti sa spui ca nu iti place un audi mai ales daca face parte din gama S
|
arata bine din toate punctele de vedere, mai ales cel al motorului :shock: , in plus ii si audi............o masina beton :!:
|
niiice... se vede ca-i audi
frumos aspect, frumoase performante si cred ca si interiorul e lux combina frumos sportivitatea cu luxul pacat ca nu-i de buzunarele noastre AUDI... i will be always your fan |
Quote:
|
super motor ...singurul lucru care ma deranjeaza e ca e avant ...cat despre buzunarele romanilor nu ii mai plangetzi de mila ,pun pariu ca o sa vedem o groaza shi in Romania ... eu unul nu imi permit dar e un obicei la romani sa se planga de bani shi vedetzi shi voi ce mashini circula pe strazile noastre
|
e un diaman nepretuit.bravo audi
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning