![]() |
Rinspeed zaZen Concept
3 Attachment(s)
Conceptul Rinspeed zaZen va fi prezentat pentru prima oara in februarie 2006 la Geneva Motor Show.
Fisa tehnica atasata. |
este tare masina mie cel putin imi place la nebunie :lol: :lol: :lol:
|
Rinspeed zaZen Concept
Putin Porsche , putin Spyker C8 in partea din fata... iar acoperisul.. inspirat dupa citroen C-Airdream...da merge e frumoasa! mai ales datele tehnice... :lol:
|
are o tenta de porsche la bot...
placuta ca design... |
super acoperisul iar privitor la detalii tehnice ce sa mai vb porsche is the man
|
19 Attachment(s)
Cum momentul lansarii, showul de la Geneva, este foarte aproape, iata ca a aparut un nou set de poze:
:arrow: |
chiar arata bine ...va fi pe sosele in 2007 ! sursa autobild
|
4 Attachment(s)
Engine
Type: Inline-6 Displacement cu in (cc): 233 (3824) Power bhp (kW) at RPM: 355(261) / 6600 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 295(400) / 4600 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 245/30 R20 - 305/25 R20 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 174.6 × 74.5 × 50.1 Weight lb (kg): 3295 (1495) Performance Acceleration 0-60 mph s: 4.5 Top Speed mph (km/h): 182 (293) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. |
suppper tare .. arata bine .... bine rau ... singurul lucru ce ma deranjeaza e spatele .... nu prea imi face pe plac .. si nu stiu de ce :roll:
|
aceste creatii ale lui rinspeed sunt foarte indraznete...pot sa spun ca bat un pic pe masini futuristice...dar imi plac la nebunie...de curand am vazut la tv ca a facut un porsche mai inalt si spatele l-a modificat si a iesti ceva frumos...fiecare cu gusturile lui...dar stiu sigur ca o sa coste foarte mult si masina asta... :wink:
|
Arata destul de super si seamana foarte mult cu Porsche... :?
Rinspeed era si cel cu masina aia care mergea pe apa? :) |
e super misto ideea...unele lucruri imi plac la nebunie dar altele nu(cum ar fi spatele) ....so vedem pe strazi ca sa ne dam seama mai bine :)
|
in afar' de scaune nu-mi prea place nik... nush dc da mi se pare super comuna... :shock:
|
Fata este clar Porsche. Si spatele - e ca si al lui 959. Scaunele Recaro sunt BESTIALE. Dar un pret, ceva?
|
nu-mi place spatele shi nici fatza...farurile mai exact...farurile stock erau mult mai faine....nu combinatzia asta de faruri de nissan micra shi porsche....iar spatele este ferarri...porsche este o mashina rotunda...ferarri una plina de muchii....de la jumatate deja incep muchiile...deci e deranjanta treaba.
Ideea este foarte buna...insa daca lasau farurile stock shi in spate continuau cu liniile porsche ieshea ceva beton de tot... asha e doar frumoasa. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning