Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fiat tuning (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning.html)
-   -   Merge "tunat" Fiat Albea ? (https://forum.4tuning.ro/147-fiat-tuning/108984-merge-tunat-fiat-albea.html)

catalinus 11-02-09 16:12

Merge "tunat" Fiat Albea ?

2 Attachment(s)
Salut! Am deschis acest forum din curiozitatea de a afla parerile voastre daca ar merge tunat Fiat Albea :
- Design exterior
- Design interior
- Performante
8) Astept Pareri 8)

geti 12-02-09 08:20

Re: Merge "tunat" Fiat Albea?

Design da,performante nu.Suspensie sport incearca de Punto HGT,spoiler fata ptr prima varianta de albea tot de pe Punto HGT,eleron luneta.Grila fara logo,geamuri fumurii,jante s.a

TheEnZo 13-02-09 15:34

Suspensia de Albea adika arcurile si amortizoarele sunt ca la punto?
Ca am si eu una si la vara vrea sa ma apuc de ea.

geti 13-02-09 15:43

Promit sa ma interesez ca sa fiu sigur.

catalinus 14-02-09 21:36

cv de obiectat am! nu prea am gasit firme tuning care sa aiba evacuare sport sau macar finala,tips-urile(ornament cromat) nu merg ca are teava de evacuare ca dracu! cv idei aveti de ornamente de tobe !!

vlad_VSV 15-02-09 00:31

orice se poate ;)
cat esti dispus sa investesti ?

r@dy 15-02-09 11:52

1 Attachment(s)
macar ceva virtual :D daca real prea curand nu vom vedea :D mi-ar place:D

alex racer 26-02-09 09:16

eu zic ca ar fi frumos sa ii pui niste jenti si sa il cobori si folie pe geamuri si io zic ca o sa fi multumit este foarte frumos asa , este unul rosu in bv foarte frumos...

catalinus 03-04-09 21:18

1 Attachment(s)
salut! poate va inspirati ceva facut de mn!

Drako4Life 17-05-09 22:08

Pana la urma, cum lasam masinile astea mai jos...hai raspunde-ti..merg suspensii si amortizoare de punto...daca da...ce versiune, an etc...sau orice alt kit sau nu. ASTEPT :D

Adrian-Stefan 22-05-10 11:54

Quote:

Originally Posted by Drako4Life (Post 2327681)
Pana la urma, cum lasam masinile astea mai jos...hai raspunde-ti..merg suspensii si amortizoare de punto...daca da...ce versiune, an etc...sau orice alt kit sau nu. ASTEPT :D

Uitate la topicul meu suspensie Albea Coustom Made !

ZaNe94 22-05-10 11:56

ar arata bine cu niste jante mari (mie unu imi plac oz-urile), un eleron mare, suspensie joasa si daca se gaseste vreun design de spoiler, am vazut la un nubira ceva chiar frumos.

Adrian-Stefan 22-05-10 11:58

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3380412)
ar arata bine cu niste jante mari (mie unu imi plac oz-urile), un eleron mare, suspensie joasa si daca se gaseste vreun design de spoiler, am vazut la un nubira ceva chiar frumos.

Si mie imi plac Oz-urile dar le-am gasit pe astea si imi plac :D da un eleron caut si eu vreau sa vad daca se potriveste unul de BMW E39 M

TheEnZo 24-05-10 22:47

Adrian-Stefan arcurile tale sunt aftermarket pt albea/cyena sau sunt pt alt fiat arcuri aftermarket sau ai folosit metoda cu taiat din arcuri ?

Adrian-Stefan 25-05-10 15:24

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 3387108)
Adrian-Stefan arcurile tale sunt aftermarket pt albea/cyena sau sunt pt alt fiat arcuri aftermarket sau ai folosit metoda cu taiat din arcuri ?

Nu am gasit ptr Albea sincer nici nu am stat sa caut sa se potriveasca si de la alt model de fiat sunt facute special de mine(si un prieten) arcurile ca si amortizoarele !

All times are GMT +2. The time now is 03:53.

- Copyright 2026 4Tuning