![]() |
Merge "tunat" Fiat Albea ?
2 Attachment(s)
Salut! Am deschis acest forum din curiozitatea de a afla parerile voastre daca ar merge tunat Fiat Albea :
- Design exterior - Design interior - Performante 8) Astept Pareri 8) |
Re: Merge "tunat" Fiat Albea?
Design da,performante nu.Suspensie sport incearca de Punto HGT,spoiler fata ptr prima varianta de albea tot de pe Punto HGT,eleron luneta.Grila fara logo,geamuri fumurii,jante s.a
|
Suspensia de Albea adika arcurile si amortizoarele sunt ca la punto?
Ca am si eu una si la vara vrea sa ma apuc de ea. |
Promit sa ma interesez ca sa fiu sigur.
|
cv de obiectat am! nu prea am gasit firme tuning care sa aiba evacuare sport sau macar finala,tips-urile(ornament cromat) nu merg ca are teava de evacuare ca dracu! cv idei aveti de ornamente de tobe !!
|
orice se poate ;)
cat esti dispus sa investesti ? |
1 Attachment(s)
macar ceva virtual :D daca real prea curand nu vom vedea :D mi-ar place:D
|
eu zic ca ar fi frumos sa ii pui niste jenti si sa il cobori si folie pe geamuri si io zic ca o sa fi multumit este foarte frumos asa , este unul rosu in bv foarte frumos...
|
1 Attachment(s)
salut! poate va inspirati ceva facut de mn!
|
Pana la urma, cum lasam masinile astea mai jos...hai raspunde-ti..merg suspensii si amortizoare de punto...daca da...ce versiune, an etc...sau orice alt kit sau nu. ASTEPT :D
|
Quote:
|
ar arata bine cu niste jante mari (mie unu imi plac oz-urile), un eleron mare, suspensie joasa si daca se gaseste vreun design de spoiler, am vazut la un nubira ceva chiar frumos.
|
Quote:
|
Adrian-Stefan arcurile tale sunt aftermarket pt albea/cyena sau sunt pt alt fiat arcuri aftermarket sau ai folosit metoda cu taiat din arcuri ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning