![]() |
Xtreme Club Emotion
Bine ati venit pe Xtreme Club Emotion !
Pe acest forum dorim sa prezentam pe scurt ce inseamna cu adevarat prietenia si pasiunea pentru masini. Initial, fondatorii clubului, Razvan si Katalin au dorit sa faca un club dedicat numai pentru posesorii de automobile marca SEAT, dar, la sfatul prietenilor, au renuntat la aceasta idee si au luat decizia de a primi in club orice persoana care vrea sa promoveze prietenia. In prezent clubul are 2 filiale, una la Bucuresti fiind condusa de Razvan si Katalin, iar cea de-a doua este situata la Constanta condusa de Adytzu si de Petru. |
aham....interesant nu ai mai multe detalii????
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
BUCURESTI: Razvan-RVR ~ Seat Ibiza 1,4 (fondator) Katalin ~ Seat Ibiza 1,2 (fondator) Razvan-UBZ ~ Seat Ibiza 1,2 (12v) Cristian ~ Seat Noul Leon1,9 TDI Gaby ~ Seat Noul Leon 1,9 TDI Vero ~ Golf V 1,9 TDI Dana ~ Opel Vectra 1,9 CDTI Ovidiu - Seat Leon FR 1.8T Razvan-BAW ~ Citroen C4 1,6 Gabi-MUSTANG ~ nu va spun... Vali-PCV ~ Renault Megane 1,6 (16v) Narcis ~ Seat Cordoba Bogdan ~ Peugeot 206 1,4 Vlad ~ Matiz Jonson ~ Ford 1,6 Sierra Iulia ~ Renault Megane(2) 1,6 |
1 Attachment(s)
iete si stickerul ;)
nota : powered by seat o sa il gasesti numai pe SEATURI - le restul masinilor din club e prezent doar X-ul rosu cu Xttreme club emotion ;) |
Ati uitat sa precizati si cluburile amice. Ar da mai bine 8) Oricum, bafta in continuare!
P.S cand e urmatorul meci de fotbal, sa ne luam si noi revansa! 8) |
Re:
Quote:
|
gata am inteles.Sper ca nu v-ati suparat pe mine,eram si eu curios,ca nu am auzit de voi pana acum si deasta.BFT
|
eh...suntem si noi...inca mici :D
|
RESPECT SI VOUA NEBUNILOR SI EMOTIONATILOR ! :wink:
|
Pt SMocKey21...nu ai auzit de noi pt ca suntem relativ noi...in postura asta....clubul a fost infiintat abia in noiembrie....am fost prezenti pe 4tuning cu topic de club...dar am iesit la un moment dat....nu mai are importanta acum insa de ce!...
|
DE ACUM INCOLO - ACEST TOPIC E DEDICAT INSCRIERII IN CLUB...trebuie sa lasati mesaj :
1. Nume/Porecla 2. Varsta 3. Contact (nr. telefon / mail) 4. Marca si modelul automobilului 5. Cate ceva despre voi ! Eventual dati si JOIN GROUP la usergroupul nostru, iar un fondator al clubului va lua legatura cu voi ! |
yooooooo man
Si ca sa fie tacamu complet trebuia sa apar si eu ;)
|
Re: yooooooo man
Quote:
trebuia sa te bagi si tu repede gata...de aci incolo...cei care vor sa se inscrie...o pot face aici ;) |
Hop si eu...;)
|
All times are GMT +2. The time now is 17:02. |
- Copyright 2025 4Tuning