![]() |
O masina sport in devenire (s-ar putea)
1 Attachment(s)
Dacia mea in transformare astept si eu pareri si mai ales idei
|
sal
pai cred ca daca ai da un tur prin tot forumul ai vede ce le place la lume si ce nu.. in primu rand.. decat sa pui tot felu de stickere si altceva.. iti faci suspensia niste butuci. flanse si niste jante 15 . pe urma.. treci la spoilere. praguri. prize de aer .. eleroane.. depinde cati bani ai si ce ai in gand.
|
Parte cu amortizoare pe fata au fost doar inceputul
|
1 Attachment(s)
Am mai bagat o poza
|
1 Attachment(s)
Si ultima poza
|
bravo la mai mare si fara flanse la roti sa nu patesit ce au patit altii :I-A DEPASIT ROATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
|
sal
daka vrei.. vb pe mess.. cineva2002ro si te ajut eu cu piese etc.. si imi zici exact ce vrei sa ii faci. bafta
|
Ok...nu am prea inteles eu de aici nimic.
Ce i ai facut pana acum...? Nu vad decat capace de solenza albe...finala PowerFull (dak nu ma insel) si sticker JBL ... Ce i ai mai facut?si ce iti mai propui..? Pana acum e o dacie absolut normala... |
sal
asta am intrebat si eu... ca daca vrea sa ii faca ceva.. sa ne zica cati bani are si cam ce are de gand..
|
Inca o dacie banala cu sticker JBL ! No offence :wink:
|
Ok am inteles aveti ceva cu sticker- ul meu cu jbl si . O sa-l dau jos daca va enerveaza pe toti.
|
sal
dar eu nu inteleg de ce ai deschis acest topic.. vad ca nici nu ne bagi in seama. te-am intrebat ceva.. cum e aia. masina sport in devenire.. si in paranteza.. s-ar putea... pai ori o modifici ori o lasi asa? cred ca stii si tu care sunt componentele care fac o masina sport si ce modificari trebuie sa aduci. se poate ajunge si la modificari de caroserie. taieturi si multe...
ma uit la multi de pe forum.. mari.. parca au 15 ani :blowme: |
mai baieti acordatii omului un pic de credit. o sa vedem si modificari caci o sa fie
|
1 Attachment(s)
Modificari actuale arcuri fata de nova , tobe sport si intradevar evacuare este powerful , momentan atat din pacate dar sper cat de curand sa fie ceva mai multe
|
1 Attachment(s)
Acu am vazut si eu ca din prima poza nu prea se intelege . o pun si pe asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:42. |
- Copyright 2026 4Tuning