![]() |
Tunerul ZENDER isi inchide portile
http://octane.ie/images/originals/13263.jpghttp://www.classic-driver.com.br/alt...der_frente.jpg
Zender tunerul german arhicunoscut in lumea iubitorilor de masini modificate prin kit-urile lor widebody , inca din anii 80 ,isi anunta sfarsitul bussinesul-ui. Faimosi pantru modificarile de pe unele exotice ca si Ferrari Testarosa , au produs o variatie de kituri si pentru masinile de zi cu zi ( Alfa Romeo , VW ) prezentand cate un concept original la unele shouri de masini . Din pacate , in aceste vremuri grele este una din multele companii care isi inchid portile insa multe din produsele si servicille sale v-or fi inca la indemana clientilor prin alte companii. Mai jos este anuntul postat pe pagina lor oficiala : Dear friends and tuning-enthusiasts, we want to inform you, that Zender close down the business-division "aftersales tuning" within September 01,2008. From thereon there will be no longer Zender branded tuning accessories on the market. Some of the existing tuningprogramme is sold to JMS-Fahrzeugteile. Please visit their homepage www.racelook.de for further informations. The Zender-Wheel 'Dynamic' will be sold by company SMOOR. Please visit their homepage www.smoor-felgen.de for further informations. You find also global informations about the tuningmarket on site www.vdat.de, the homepage of the association of the serious german car-tuners. We save also the further availability of TÜV-Certificates for you. Please contact [email protected] and you will get more informations how you can get it. We want to say thank you to all friends and customers and we wish you good luck - take care ! Kind regards, Hans-Albert Zender La revedere Zender , o sa fii lipsit . |
Re: Tunerul ZANDER isi inchide portile
OMG...nu-mi vine s acred ca firme foarte importante isi inchid portile...:(
|
Re: Tunerul ZENDER isi inchide portile
chiar ca-i trist .
|
imi pare foarte rau...pacat ca au trebuit sa inchida!
imi aduc aminte cum copil fiind am pus mana in '88 pe catalogul D&W din '86 (il am si acum...fara coperti!) adus de tata de la uzina (Dacia) si am aflat despre Uwe Gemballa, Zender, Lorinser...Rieger...si toata pleiada tunerilor germani am indragit mereu masinile, mai ales cele modificate si nu pot sa uit Testarossa alba wide body din catalog facuta de Zender, dar nici prototipurile lor prezentate pe la saloane sau altte reviste de tuning... chiar imi pare rau...m-a intristat vestea! :cry::cry::cry: |
pacat de ei , erau chiar buni si aveau multe accesorii :sad:
|
Mare pacat!
|
Pacat...era o firma cu traditie si cu un stil aparte...:-?:-|:-|
|
O mare pierdere in lumea tuningului:(
|