![]() |
VAg
Sa incep...
Tatal meu este in Italia de 2 ani,contract stabil asigurare medicala buletin etc, dupa cateva renovari la apartament s-a gandit ca ar trebui sa ne schimbam batrana dacie.Dupa cateva discutii cand a fost in vacanta de Craciun acasa am ajuns la concluzia ca ar fi foarte frumos un Golf5,dar ajungand in Italia i-a sarit in ochi Audi a4... Intrebarea mea este ce ar fi mai bine sa ne cumparam,avand in vedere si faptul ca masina imi ramane mie deoarece el nu are nevoie de masina in Italia. Mai exact este vb despre Audi a4 1.9tdi 131hp (2003-2004) si Vw Golf5 2.0tdi 140hp. Vreau diesel deoarece plec la faculatate la Bucuresti si viata de student e destul de grea :)... Masina ramane inscrisa pe Italia tata platind asigurare si taxa acolo,cel putin pana se scoate la noi taxa.. A si inca un lucru, in aprilie se anunta cumpararea ei. Astept sfaturi Multumesc mult !.. |
Re: VAg
Tinand cont k iti ramane tie si zici k esti student bani putini mergi pe Golf5.
|
Golf 5 !! .. am unul, am avut audi a4 ! E vorba de valoarea masinii si de ceea ce iti ofera!
Audi este un Volkswagen mai scump cu performante mai slabe |
Quote:
Eu prefer a4, niciodata nu mi-au placut golfurile. Si ca sa o luam si pe partea de producator, nu asi da audi pe VW.. Dar fiecare cu gusturile lui. |
Audi A3 2.0 tdi , 0-100km/h 9.7 secunde ( sau ceva de genu )
Golf 5 2.0 tdi, 0-100 ; 9.3 secunde ; Audi a4 , 2.0 tdi , 0-100 undeva la 9.8 - 10 secunde Passat, aceeasi motorizare , 9.4-9.5 secunde! Plus, Passat r34 ( parca asa se numea ) bate la fundu gol RS4 :) |
Quote:
- Passat R34 nu a fost never produs in serie era un exercitiu era twin turbo motor de 3.2 parca si avea vreo 500cp dar a fost un exercitiu si asa a ramas nu a fost produs in serie ca RS4 - Nu pot masura calitatea masinii doar din timpul in care ajunge la 100km/h. In plus Audi A3 2.0TDI 0-100km/h in 8,9s spre dezamagirea ta iar Golful in 9,3 la A4 nu mai caut k nu are rost. Si acum gandeste-te logic Audi e fratele mai mare al lui VW de ce ar face Audi ceva mai prost la un pret mult mai mare? |
http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=109505
pardon , 9.5secunde audi = masini mai grele, cu acelasi comfort ca la vw, practic cumperi numele ! passat r34 e produs, folosit intr-o emisiune, fifth gear :) |
link-ul care l-ai dat tu este cu un a3 din 2003. Comparand un a3 si golf 5, ambele din 2005 reiese cam asa:
golf 5: Acceleratie 0-100 km/h 9.3 s Viteza max 205 km/h Greutate 1281 kg a3: Acceleratie 0-100 km/h 9.0 s Viteza max 207 km/h Greutate 1340 kg Cu tot de avantajul de greutate care il are golf 5, nu este superior lui audi, chiar dinpotriva. Despre r34 daca a fost folosit in fifth gear nu inseamna ca a fost produs si in serie, tare as vrea sa vad unul pe strada. |
pardon, golf 5 din 2003 :) in cazul in care nu stiai s-a produs si in anul ala !
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning