![]() |
Mini John Cooper Works Cabrio dezvaluit
30 Attachment(s)
Mini a dezvaluit astazi primele detalii si fotografii oficiale cu noul John Cooper Works Cabrio, model ce va debuta in martie la Salonul Auto de la Geneva. Puterea va veni de la un motor turbo de 1.6 litri ce dezvolta 211 cai putere si 260 Nm (280 Nm in Overboost), modelul putand accelera de la 0 la 100 km/h in 6.9 secunde. Viteza maxima este de 235 km/h in timp ce consumul mediu se situeaza in jurul valorii de 7.1 litri la 100 km.
In plus, Mini John Cooper Works Cabrio vine si cu o suspensie sport, jante pe 17 inci incaltate cu pneuri 205/45, frane imbunatatite, un nou sistem de evacuare si o transmisie modificata. La interior gasim volan si scaune sport, insertii piano black, covorase JCW si nu numai. In Marea Britanie, noul Mini John Cooper Works Cabrio va costa aproximativ 23.500 lire sterline. |
Re: Mini John Cooper Works Cabrio dezvaluit
mie nu-mi place masina asta de nicio culoare...nici cabrio nici hatchback, coupe sau ce-o fi...punct.
|
Nici pe mine nu ma atrage aceasta masina:sad:.Vitezometrul arata ca un cantar de ala vechi pentru cartofi:sad:...performantele is bune dar pacat de design-ul masinii..Nu as da atatia bani pe masina asta..
|
gusturile nu se discuta....
mie imi place mult si ca design si mai ales ca performantze;) |
baieti, aveti probleme. intradevar, e putin exagerat vitezometrul ala, da' in rest e extrem de reusita din toate punctele de vedere.
|
Performante e ok , design nu mi-a placut si nici nu imi va place niciodata avand in vedere ce mi-as putea cumpara la banii aia (parere personala)
|
ala e turometru ..si oricum arata bn..retro :))
|
Quote:
|
Quote:
|
E fain
|
e frumusik... dar cred ca ar merge pentru o fata... pentru un baiat nu prea
|
motoru' e magnific, si la cat de ushoara e masina...pfff
|
nu ii cam mare puterea pt greutatea ei???nu ar zbura???
|
Quote:
Off topic! exemple de masini care isi pastreaza design clasic: cel mai bun exemplu este PORSCHE urmat de Rolls Roys, Mayback, Chevrolet, Ford, Dodge , Pontiac, Ferrari , Jaguar , Maserati ( acestea la anumite serii de modele ) Nu am vrut sa supar pe nimeni , doar mi-am spus parerea! |
Superba masina. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning