![]() |
Kalos vs. VW Polo
Kalos vs Polo
Kalos - Siguranta 6.83 ... Confort 7.21 ... Motor 5.21 VW Polo - Siguranta 7.12 ... Confort 7.51 ... Motor 7.45 Surse Sugure :oops: Chiar daca se vede clar ca VW e mai bun ... e o lupta stransa |
Detaliaza sau sterg!
|
polo la orice capitol mai putin spatiu interior (desi mai bine gandit la polo) si pretul pieselor.
|
polo rules :lol:
|
ne potzi da mai multe detalii kiar daca si eu inclin spre polo... :roll:
|
Polo clar...are materiale mai de calitate in interior si o finisare mai buna,plus motoare mai economice si mai fiabile.
|
cel putin cu noul polo nu se mai pune problema sa compari kalosul.
este net inferior inclusiv la spatiul interior. nu mai vorbim de ergonomie, siguranta pasiva si activa, consum, fiabilitate, imagine, manevrabilitate, dotari standard si optionale, insonorizare, motorizari... si lista poate continua |
Re: Kalos vs. VW Polo
Hmmm.....nu-si are rostul o comparatie intre cele doua. Nu cred ca exista vreun capitol in care Kalos-ul sa fie superior. Kalos-ul e din alta poveste!
|
hmm... eu merg tot pe polo
|
clar polo....
|
Polo,in afara de marca si cifrele spun ceva.
|
vaveu:))
polo... nici nu e termen de comparatie intre ele |
Dar nu e totusi mult mai scump un polo , la motorizari si echipamente comparabile?
|
chiar asta vroiam sa zic si io...
dar mi se pare ca,kalosul,are taxe vamale |
parerea mea este sa te dai cu polo, dar din auzite (deci NU din susra sigura) cica "polo happy" cam lasa de dorit... deci vezi ce versiune iei :D bb
|
All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2025 4Tuning