![]() |
Hyundai HED-6 Concept vine la Geneva
1 Attachment(s)
Constructorul coreean Hyundai a publicat o imagine teaser cu noul HED-6 Concept, model ce va debuta in martie la Salonul Auto de la Geneva.
Hyundai HED-6 Concept a fost proiectat la Centrul European din Russelsheim, Germania si este caracterizat ca fiind un "nomad urban, o masina a contrastelor pentru o lume a contrastelor”. Noul concept se va remarca in special prin grila hexagonala, farurile alungite, jantele din aliaj pe 21 inci si culoarea exterioara Ice Blue. In ceea ce priveste motorizarea, noul Hyundai HED-6 Concept va beneficia de un motor GDi turbocharged de 1.6 litri, ce dezvolta 175 cai putere. |
Re: Hyundai HED-6 Concept vine la Geneva
ce bobineaza asiaticii astia. nu se lasa ai draq;))
|
gdi ?
|
looool ce motor...1.6 si 175 CP :shock: sa vedem ce iese :D :peace:
|
Quote:
|
Quote:
on: se pare ca astia de la hyundai s-au apucat serios sa faca masini...impresionanta ascensiune! bv lor! |
Quote:
Da si fiat face de vreo 3 ani cred 1.4 150cp. |
Da aveti dreptate am dat doar un exemplu...asta mi-a venit pe moment in minte;)...oricum este clar ca nu e cine stie ce ca performante dar ca design pare promitator..o sa vedem ce-o sa iasa:D
|
sa vedem in viitor cum o sa iasa ..poate mai adauga niste cai in +
|
2 Attachment(s)
Hyundai HED-6 ix-ONIC Concept dezvaluit
Hyundai a dezvaluit astazi primele fotografii cu cel mai nou concept al sau, ce va debuta in luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Noul concept se va numi Hyundai ix-onic si va prefigura a doua generatie a modelului Tucson (ce se va numi iX35 in Europa). Ca dimensiuni, noul concept masoara 4.4 metri in lungime, 1.85 metri in latime si 1.65 metri in inaltime. In ceea ce priveste motorizarea, noul Hyundai HED-6 Concept va beneficia de un motor turbo de 1.6 litri, ce dezvolta 175 cai putere si emite 149 g CO2 pe km. |
interesant ... la spate aduce cu genesis coupe .. la stopuri .. dar la fata cu o mazda ..
|
seamana cu o combinatie dintre mazda si ford kuga...
|
destul de frumos imi place
|
Mie nu imi place de nicio culoare... struto-camila.
Forme prea futuristice... in fine. |
arata bine...progreseaza hyundai...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning