![]() |
My Astra G 2.0 DTI 16 V Blaky
6 Attachment(s)
My ride astra g care urmeaza sa fie preparata. ceva sugetii daca aveti sau daca ar merita?
|
Re: My Astra G 2.0 DTI 16 V Blaky
Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos,interiorul arata fb . Un sfat,niste stopuri pe negru sau fa-le pe astea mai negre;)
|
cateva sfaturi: afuma stopurile,da nu sa le inegresti complet, faruri cu angel`eyes cu niste ploeape peste ele, niste arcuri sport, eventual vopsesti jantele negre si o finala cu cap oval lata:D
cam atat pt inceput.. |
Salut!Ai o masina frumoasa sa o stapanesti sanatos!:D Referitor la filtrul de aer se simte vreo diferenta?
|
nu pune faruri angel eyes... sincer acum, ai opel, de ce sa pui faruri de bmw ? stopurile intr`adevar merita sa le faci smoked, si ai putea chiar sa iti pui o suspensie, ca e cam jeep acum :). niste jante un pic mai mari cred ca ar da bine. si daca gasesti ceva finut (si desigur daca iti si place) un eleron ar merita
|
Hame are dreptate in privinta farurilor , cat despre suspensie trebuie sa te gandesti bine ce vrei sa faci cu masina , daca schimbi si jantele cu unele mai mari si micsorezi balonul cauciucului ai sa simti o diferenta de rigiditate .
|
da, intr`adevar o sa fie ceva diferenta, dar e ok sa fie masina mai rigida (pt curbe etc) doar ca tre sa fii muuult mai atent la gropi
|
Quote:
|
Ms pentru sfaturi o sa tin cont de ele. Care imi poate zice ceva despre ceva intalniri in clubul opel daca se fac undeva anul asta si cam pe cand? ms
|
Foarte frumoasa masina. Imi place.
Intr-adevar ar da bine daca ai mai inchide culoarea stopurilor. Am inteles ca exista ceva spray negru special cu care se poate rezolva foarte usor acest lucru. Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente. In legatura cu intalnirile Opel poti incerca si aici Saptamana asta va fi o intalnire Opel in Timisoara, daca vrei sa vii esti binevenit alaturi de noi. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning