![]() |
senzor clapeta
am un golf 3 gti 2.0 8v la care varia acceleratia pe liber intre 1000-1800 rpm.
am desfacut clapeta de acceleratie am curatat-o (nu stiu cat de bine) am scos senzorul si i-am dat cu spray pentru contacte si acum variaza mai rau si da sa moara motorul.merci anticipat |
Re: senzor clapeta
Incearca sa schimbi senzorul de temperatura eu am un golf 4 1.6 benzina si am patit si eu asa dar la mine varia rau de tot urca si pana la 4500 - 5000 RPM pusa pe calculator senzorul arata ca motorul ar avea -35*C dupa ce am schimbat senzorul termic si o granitura care la mine amandoua au costat 115 lei.
Acum nu mai variaza. |
aceiasi problema o am si eu cu clapeta si cu senzoru si va arata vreun martor in bord treaba asta ?
|
no se aprinde nici un martor pe bord dar face relanty-ul figuri sau nu raspunde bine acceleratia
|
Nici mie nu-mi arata martorul vizual pe bord.
Dar am schimbat sonda de temperatura + oringul sau ceva de genu, aman2 m-au costat 110lei de la Porsche Romania. Si dupa aia nu am mai avut treaba. |
la mine nu mai fluctueaza relanty-ul cred ca sa uscat senzurul dar tot nu sta intre accelerata intre 1000-1800 scade la relanty
|
am observat ca problema revine din cand in cand parca mai mult la rece sa fie senzorul de temp?
|
Posibil din cauza umiditati poate face scurt ceva si strica contactul.
Poate daia face asa incearca sa schimbi piesele |
la ce piese te referi?
|
sonda de temperatura. Am zis mai sus
|
daca nu rezolvati cu schimbare de senzor temperatura incercati sa scoateti borna minus de la baterie ( sa nu fie cheia in contact) pentru macar 15 minute . daca nici atunci nu merge trebuie sa curatati cu spray clapeta de acceleratie ( in cazul in care are depuneri sub clapeta, adica e murdara). va doresc succes.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning