![]() |
Cine-l stie PE ENIS ??
treaba sta in felul urmator .. dati mass cu .. cine-l stie pe enis .. in traducere libera PENIS :)) asa .. si apoi bagati aici dialogurile sa radem si noi :)) spor la treaba :))
liviu livio: leo: ce e cu enis? YOo: o; YOo: il sti ? leo: da ma leo is typing a message. leo: zi ce e cu el YOo: pai.. YOo: nu stam cine il stie ca io dau noroc in fiecare zi cu el leo: e in anonimus leo: plm leo is typing a message. leo: il stiu multi liviu livio: ce masina are leo: cielo si caddy YOo: a ala rosu ? leo is typing a message. leo: da YOo: aha gata imi aduc a minte leo: nush leo: ca nu ma intalnesc zilnic cu el YOo: aha pl leo is typing a message. leo: plm Alta :) YOo: il cunosti ? Silvyuk : da Silvyuk is typing a message. Silvyuk : dc?/ YOo: mmm YOo: cum arata? YOo: mmm YOo: cum arata? Silvyuk : paru deschis la culoare ...inalt ...e prieten q cosmin frasu lu lavinia.. Silvyuk is typing a message. Silvyuk : e la anonymous YOo: cred ca vb de alta persoana YOo: io stiu e unu micutza asa si kel YOo: creol Silvyuk : aaaa nuu Silvyuk is typing a message. Silvyuk : YOo: pe ala nu il sti YOo: pe ala nu il sti ? Silvyuk : nop YOo: naspa asa YOo: nici din vedere asa? Silvyuk : nu Silvyuk : da ce e q el alta Amyra: cine e enis? YOo: unu YOo: mic si ke l pucin creol il sti ? Amyra: sar putea Amyra: YOo: pai cum sarputea YOo: din vedeere? Amyra: Amyra is typing a message. Amyra: dak vad o poza YOo: cand o sa ii fac o iti dau Amyra: Amyra: ) YOo: YOo: da? Amyra: neah Amyra: YOo: )))))))))))))))))) YOo: te`ai prins ?:"))))))))))))))))) YOo: Amyra: ah nu ma Amyra: kiar nu stiam Amyra: YOo: naspa ma ))))))))) YOo: cautal si tu YOo: da conistinta YOo: dac nu ai facut Amyra: dak nu il cunosc cum sa fac Amyra is typing a message. Amyra: YOo: e nu ai cum YOo: toti il cunoatem YOo: cunoastem Amyra: Amyra: si dati si noroc cu el? YOo: rar YOo: din cand in cand YOo: ne salutam doar Amyra is typing a message. alta Aurash: il stii pe enis? ale ale is typing a message. ale ale: nu Aurash: atunci vrei sa-l stii ? Aurash: Aurash: atunci vrei sa-l stii ? ale ale is typing a message. ale ale: nuuu Aurash: pacat...tu esti ce acare pierde Aurash: m-a refuzat Aurash: e proaspat maritata sandrin sorry .. ai furat-o :)) SANDRIN: enis si mai cum? Catalin: nu mia stiu exact SANDRIN: alibec? Catalin: cred parca asa-i zice SANDRIN: descriel un pic SANDRIN: SANDRIN: ca sa stiu daca el e SANDRIN: el vinde o solenza SANDRIN: de el e vb? Catalin: hmmm Catalin: u stiu daca are carnet Catalin: pa ei un tip asa maruntel si chef Catalin: chel SANDRIN: aaa SANDRIN: inseamna ca nu SANDRIN: SANDRIN: e cel care il stiam eu alta YOo: na YOo: pilot nac: ce? YOo: il sti pe ENs ? YOo: ENIS nac: ce masina nac: un seria 5 YOo: nu are masina YOo: e pieton nac: plm nac: nu stiu nac: probabil YOo: ba esti nebun YOo: vine pe la sala YOo: toti il stiui YOo: stiu* nac: cei cu el? YOo: e unu kel si creol.. nac: cei cu el? YOo: a murit nac: cum? YOo: sugrumat nac: hmm nac: ai poze cu el? YOo: cu spuma la gura nac: ai poze cu el? YOo: nu am auzit nac: ahaa nac: cred ca il sti nac: stiu YOo: sami bag pl nac: da din ce cauza? YOo: datorii plm nac: aaaaa YOo: drogur nac: aha nac: inteleg nac: da cu cine venea el p la sala asa nac: ca sa stiu de unde il iau YOo: venea cu mai multi in gascsa nu mai stiu cu ce masina nac: aha nac: pl nac is typing a message. nac: pacat YOo: da. nac: mah lumea asta nu vezi ca a luato razna rau de tot YOo: da ma au turbat YOo: da kiar asa sa il sugrume nac is typing a message. nac: pt bani ce nu fac ma romani YOo: si cica il dadea cu capu de bordura mai revin .. :)) |
Re: Cine-l stie PE ENIS ??
YOo: grav ma
YOo: io nu ma mai duc pe la sala pe acolo poate ma confunda dracu cu ENIS vreo unu YOo: imi rupe capu nac: eee nac: ce draq ma nac is typing a message. nac: da unde l-au omorat? YOo: pe langa statuie pe acolo YOo: prin bosketi nac: ba laso draq YOo: ce sa faci frate foame de bani nac: hmm nac is typing a message. nac: naspa ma sa-mi bag pl YOo: pll penmisu meu |
ioo imi dau demisia :)))))))))))))))
|
cristi stf: cine eset ma enis ?
Catalin: nu il stii ?! cristi stf: este vreo-firma de chiloti? Catalin: nu ma .. Catalin: unu mic asa si chel plm .. cristi stf: de ce vrei sa il bati? Catalin: il cauta un tov.; d-al meu cristi stf: unu mic si cret Catalin: a avut niste probleme cu el Catalin: il trezeste mereu dimineatza Catalin: si de ceva vreme nu se mai inteleg in fine plm ... cristi stf: hai sa ii dam Catalin: ii dam da e idiot shaw cica nu e intreg la mine Catalin: scuipa injura Catalin: plm Catalin: da e mic shaw Catalin: in fine .. sa vedem poate ne descurcam noi cu el ... cristi stf: dal ma in **** mea ii dau cu paru in gura nu mai zice nimic cristi stf: zi unde dau de al |
Oana Alexa: da
YOo: il cunosti pe unu ENIs ? Oana Alexa: nu stiu daca imi dai mai multe detalii Oana Alexa: YOo: stai asa YOo: fi atenta Oana Alexa: zii YOo: poate il cunisti YOo: cunosti. YOo: este creol .. YOo: are putin para pe ceafa..mai mult kef se poarta.. YOo: kel* Oana Alexa: barba pe ceafa)) YOo: e barba Oana Alexa is typing a message. Oana Alexa: tu faci misto ENIS=PENIS sau ce? |
YOo: gemica
YOo: din greseala YOo: il sti pe unu ENIS YOo: ? GemYka Gema: nu , de ce? YOo: deci nu stiu YOo: e nu Enis GemYka Gema: zi mei\\ YOo: e unu YOo: MIC YOo: KEL .. YOo: ARE PUTIN PAR PE CEAFA AL DRACU YOo: SI CREOL GemYka Gema: si ce e ku asta mai?> YOo: statea pe la tine pe acolo YOo: la ciresica YOo: nu il sti ? GemYka Gema: nu mai YOo: era mare traficant YOo: de fete peste dina ta YOo: din asta.. YOo: nu sti nimik ? Hide Recent Messages (F3) GemYka Gema: nu GemYka Gema: dar de ce s-a inmplar ceva? YOo: pai acum cateva zile .. YOo: la gasit sugrumat in parc YOo: cu spume la gura YOo: si o mana taiata. GemYka Gema: aauleuu n asol YOo: da mai la 2 pasi de tine YOo: unde stateai. YOo: trebuie sa il sti din vedere sau sa fi dat noroc o data |
Quote:
ma doare burta de cat am ras....:lol::lol::lol::lol::lol:fratica....:):lol: :lol:cu spume la gura ha???:lol:demential!! |
YOo: mah
YOo: ai auzit zilele astea ...:::| BuGy |:::... b: ce? YOo: a fost unu enis sugrumat YOo: pl cica kel creol mic.. pl peste shaw ce prindea..nu scapa nimik ..si astia mari ..i`au luat gatu ...:::| BuGy |:::... b: la omorat ...:::| BuGy |:::... b: ? YOo: da. ... YOo: strangulat ...:::| BuGy |:::... b: si cine ia luat gatu are astia mari si ce legatura are cu mine sau cu tine ? YOo: nu are ma YOo: dar poate il stiai YOo: mai venea pe la lac YOo: dadea noroc cu noi ...:::| BuGy |:::... b: ce masina avea ? YOo: venea cu unu cu un calibra ...:::| BuGy |:::... b: plm YOo: nu ai idee nimik ? ...:::| BuGy |:::... b: niik YOo: nu am nici io poza ..cu el .. ...:::| BuGy |:::... b: nimik YOo: plm YOo: oricum grava kestia ...:::| BuGy |:::... b: da YOo: pe la lac pe acolo unde`s bosketi aia acolo sa petrecut ...:::| BuGy |:::... b: cine stie ...:::| BuGy |:::... b: cu cine umbla si ce facea YOo: da. probabil YOo: sa ii fine tarana usoara ...:::| BuGy |:::... b: dap ...:::| BuGy |:::... b: si faptasu se stie cine e? YOo: se cauta acum printe prienteni lu Enis asta mare interlop ...:::| BuGy |:::... b: aham YOo: trebuie sa il sti sigur ma dar nu iti aduci aminte dadeai dq noroc cu el era popular.. ...:::| BuGy |:::... b: era o calibra rosie ? YOo: nu mai stiu park venea si cu una rosie ...:::| BuGy |:::... b: plm nu stiu mai pe nimeni cu calibra asa YOo: nu ma ziceam personal...adica YOo: el venea dadea noroc si pleca..nu prea statea asa ...:::| BuGy |:::... b: hmm plm YOo: o finetze de om. YOo: era kel ma ce dq trebuie sa iti aduci u aminte dar nu acuam ...:::| BuGy |:::... b: plm daca u nu sti da eu YOo: io il stiu ma YOo: si tu il sti YOo: dar venea rar YOo: acu ca a mierlito.cine dq il maia trezeste..doar Gina Pistol ...:::| BuGy |:::... b: la stiri nu a zis nimik? YOo: nu stiu nu am vz poate pe tv neptun sau la ora 5 la protv ...:::| BuGy |:::... b: da cand s-a intaplat? YOo: acu 2 3 sapt ...:::| BuGy |:::... b: ohooo ...:::| BuGy |:::... b: ) YOo: a. YOo: e keve, YOo: credecam ca sti |
Elvis: care enis ?
Catalin: e un tip asa mai bine facut .. si chel .. Catalin: plm Catalin: il stii Catalin: ? Elvis: nuh stiam unu care a lucrat cu mine dar nu e chel Catalin: pai si ala cum arata ? Elvis: era mai facut Elvis: tatar plm ... Elvis: cu ochii mai asa k samir Catalin: aha .. Catalin: plm .. us .. am un tov care are niste probleme cu el ... Catalin: cica l-a scuipat zilele trecute Elvis: aaa Elvis: da de unde e plm Elvis: detalii Catalin: **** mea cica .. acum vre-o 2 - 3 zile stateau amandoi de vb .. ca cica il trezise dimineatza .. **** mea .. au dat noroc .. si cand sa dispara shaw l-a scuipat Elvis: lol si inca una ;) KteRinK: tu`l stii pe Enis KteRinK: ? Emma: ? KteRinK: ENis Emma: stiu un Enis KteRinK: da? KteRinK: e creol KteRinK: si chel? Emma: nu KteRinK: aa...c nasol KteRinK: sigur nu e chel? Emma: ? Emma: ai chef de glume? Emma: KteRinK: nu KteRinK: ai zis k stii un Enis KteRinK: si vroiam sa stiu dak e ala d kre zic eu KteRinK: k avea chef d joaca azi KteRinK: si i`am zis sa se duca`n plm KteRinK: q prostiile lui |
Yack Yackone: il caut pe unu enis de la tine din zona
laurflavius: ins?? Yack Yackone: enis laurflavius: din ce zona? laurflavius: din pitesti? Yack Yackone: da Yack Yackone: e unu chel cu gusha laurflavius: ce a facut? nu il stiu Yack Yackone: imi da telefoane noaptea Yack Yackone: ma tot trezeste laurflavius: CE NAIBI ARE CU TINE? Yack Yackone: daca te ajuta isi mai lasa chica la ceafa Yack Yackone: e chel, un pic negricios, si cica are si chica la ceafa laurflavius: hmmm Yack Yackone: si cica se ocupa si de ceva chizde laurflavius: nu te por ajuta pitestiul are 300000 populatie laurflavius: da? laurflavius: hmmm Yack Yackone: ring a bell? Yack Yackone: si mai are un tic nervos...ii place sa scuipe Yack Yackone: nu-ti suna nimic cunoscut? laurflavius: nu nu frecventez laurflavius: dar ma interresez Yack Yackone: oki ms Yack Yackone: sa ma ti la curent |
Miha: ai status la fel k unu din lista mea
Miha: care-i faza? Miha: Catalin: nu stii Catalin: ?? Miha: zi`miiiiiiiiii k mor aici Catalin: cica i-au luat gatu zilele trecute lu enis Miha: aoleu Miha: si tu esti pus pe glume Miha: ala mi-a zis alta tampenie Miha: Catalin: nu stiu ce ti-a zis ala Miha: Hai gata, sunteti psiho toti ! Catalin: dar asta vorbeam si cu astia ca cica i-a luat gatu lu` shaw Miha: Catalin: zilele tercute Miha: bine biiiiiiiiiiine asta nu mi-a reusit ?!! |
LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: cine e enis?
JuSt Me': nu l stii w a? LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: nu sh LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: cum a murit LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: icne e LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: avea masina? JuSt Me': nu era pieton... umbla cu astia d la lac.... cika LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: aahhhh JuSt Me': il stii ? JuSt Me': e unu mai mic de inaltime.... LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: ahh JuSt Me': creol si kel... LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: nu`l stiu ma LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: habar n`am JuSt Me': dak gasesc o poza .... sa ti trim.... LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: ok JuSt Me': il cuosteam toti... JuSt Me': dadeam mana cu el ...plm LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: si dc a murit JuSt Me': cika l au gasit sug xce`mro: JuSt Me': cika l au gasit sugrumat in parc JuSt Me': cu spume la gura.... JuSt Me': si taiat la gat JuSt Me': JuSt Me': hai wa , c draq nu l stii ? LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: nu ma JuSt Me': plm..... au luat o razna astia wa... sa l sugrume in halu asta.... JuSt Me': LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: in ce parc JuSt Me': in tabacarie... da cik pe partea cu mamaia... JuSt Me': cika l au dat cu capu de bordura... plm.. LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: cine ? LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: nu se stie? JuSt Me': plm.. nu i a gasit inca... JuSt Me': cika avea datorii plm,.... JuSt Me': si au venit baietzii peste el... l au sugrumat acolo... LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: la camatari? LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: avea datorii mari? JuSt Me': xce`mro: JuSt Me': cika avea destul de mari ... JuSt Me': era cu aparatele..... LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: ce inseamna asta LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: ? LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: peste 5 mii? JuSt Me': probabil.... LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: pfff LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: ;| LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: ca si eu am datorii LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: dar am vreo 500 LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: de euro LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: mai slab LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: cu ruleta LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: JuSt Me': si s au jucat astia cu el ,,, pana l au sugrumat d tot.... d i au iesit ochii.. JuSt Me': plm.... LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: naspa JuSt Me': da.... LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: fa si tu rost de o poza LeT xce`mro: si cu cine umbla el JuSt Me': da.... cika mai are un frate..... JuSt Me': un mai mare..,, JuSt Me': omu e linistit... tot asa, da mana cu toti... mi se pare k a dat si cu tn JuSt Me': tot asa kel era si el JuSt Me': da putzin mai mare ... LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: habar n`am ma LeThaL Speed RacinG TeaM GKJ: cu cine umblau ei JuSt Me': cu astia d la sala xce`mro is typing a message. xce`mro: ))))))))))) ----------------------------------------- YOo: ba YOo: pisty moshu Pyshty: da YOo: tu park il sti pe unu ENIS ? moshu Pyshty: care enis ma moshu Pyshty: esty nebun YOo: ba este unu ENIS moshu Pyshty: nu stiu poate din vedere YOo: avea o dacie galbena moshu Pyshty: dar dupa nume numi dau deloc seama YOo: venea la semafor ca turbatu ..era kel ... mai negricios asa si daca te cunostea te scuipa YOo: nu sti ? moshu Pyshty: )) YOo: ENS avea la nr YOo: ceva de genu moshu Pyshty: ba sa mor io deci nul styu moshu Pyshty: cum sa te scuipe ma la semafor esti nebun YOo: shaw a facaut accident ma zilele trecute moshu Pyshty: ???? YOo: pai cum YOo: cum se scuipe YOo: venea langa tine YOo: vorbe alea alea si poc o flegma. YOo: avea tic shaw YOo: era turbat YOo: avea ceva probleme moshu Pyshty: ))) moshu Pyshty: ba ala trebuia dus la palazuu YOo: sta pe langa tine pe acolo YOo: sau spre interiore YOo: trenbuie sa il sti ma YOo: venea pe la aqua YOo: era popular asa YOo: dadea noroc YOo: si o tulea moshu Pyshty: ba sa mor nul styu ce naiba nuti spuneam tie moshu Pyshty: si masina avea ceva saty sara in ochi moshu Pyshty: ?? YOo: era un junghi galben moshu Pyshty: si venea singur moshu Pyshty: ?? YOo: mai avea 2 frateti gemeni YOo: cu el YOo: 3 keliosi ..trebuie sa ii sti YOo: tuciuri moshu Pyshty: bai sa mor dak ii styu da dak era asa turbat sigur nul bagam in seama moshu Pyshty: akuma uit si io pe statusu tau YOo: fi antena daca il ezi pe strada YOo: la semafor YOo: oriumde YOo: nu il baga in seama moshu Pyshty: fwtutengura livule moshu Pyshty: ))) moshu Pyshty: ))) moshu Pyshty: ))) moshu Pyshty: ))) YOo: )))))))))))))))))) YOo: gata te`am turnat moshu Pyshty: baaaa te tzyn minte sa vezi ce tzio cock io tzye moshu Pyshty: )))) moshu Pyshty: )))) moshu Pyshty: )))) moshu Pyshty: tuti fatza aia moshu Pyshty: mama mama ce mio mai luam |
xce`mro: roxana cole': moartea cui??
JuSt Me': lu unu enis roxana cole': aaa... JuSt Me': il cunosti ? roxana cole': nuu..am intrebat doar.. JuSt Me': ... poate il stii din vedere... venea mereu la lic la poarta acolo roxana cole': posibil.. roxana cole': a murit? JuSt Me': cik l au gasit sugrumat in parc... cu spume la gura... taiat la gat roxana cole': fuck... roxana cole': cand?? JuSt Me': acum cateva zile.... roxana cole': nashpa... roxana cole': JuSt Me': da,,,, JuSt Me': era mai mic de inaltime.... JuSt Me': mai creol si kel roxana cole': chel?? JuSt Me': da roxana cole': posibil sa il stiu din vedere.. JuSt Me': sg il stii... JuSt Me': parka aveam si o poza cu el... da nu l mai gasesc JuSt Me': JuSt Me': cika avea datorii mari plm.... roxana cole': pai si u cum ai xce`mro: roxana cole': pai si u cum ai aflat?? JuSt Me': pai eram la aqua cu baietzii si mi a zis unu kre il cunoaste mai bn roxana cole': ce nasol... JuSt Me': da... nashjpa... roxana cole': dumnezeu sa`l ierte JuSt Me': cika l au dat cu capu d bordura si l au sugrumat astiia JuSt Me': da... roxana cole': roxana cole': .... JuSt Me': numai nebuni wa... sa l sugrume in halu asta roxana cole': pt bani... JuSt Me': pt bani... roxana cole': JuSt Me': da... wa ... cik mai avea un frate mai mare... JuSt Me': tot kel... da mai mare putzin... xce`mro: roxana cole': poate pateste si ala ceva JuSt Me': iti d ai seama, k acum ie frica si lu ala sa mai iasa p strada JuSt Me': sa nu l sugrume si p el .... roxana cole': pai cum sa mai iasa dak fratisu a fost omorat roxana cole': ii pot face si alte chestii roxana cole': nu numai sugrumat JuSt Me': pai n auzi wa k avea spume la gura d gat il sugrumasera, si era si taiat la gat ... JuSt Me': krek sa fie siguri JuSt Me': JuSt Me': mi s a ridicat paru p mn kand am auzit roxana cole': pai odata ce l`au sugrumat ce l`au mai taiat la gat?? JuSt Me': da wa... krek sa fie siguri.... JuSt Me': au inebunit astia d tot wa JuSt Me': JuSt Me': sg il stii si u... din vedere..... poate ai dat si mana cu el.... roxana cole': da`i in pusca mea JuSt Me': k il stie multa lunme roxana cole': xce`mro: wa alta .. Eo _PrInTzEsSa:::*: care enis? YOo: cum nu il sti ? Eo _PrInTzEsSa:::*: care ma Eo _PrInTzEsSa:::*: krezi k jtiu toti prostii]? YOo: e unu kel a zis ca te stie..ieseati mai tot timpu Eo _PrInTzEsSa:::*: eo nam ieshit in viata mea ku unu enis Eo _PrInTzEsSa:::*: YOo: pe la sucuri... Eo _PrInTzEsSa:::*: la sucurile puliii Eo _PrInTzEsSa:::*: nu jtiu YOo: asa mia zis. YOo: a..mia zis ca esti virgina..ca a incercat si nu l`ai respuns Eo _PrInTzEsSa:::*: ba scuteste`ma Eo _PrInTzEsSa:::*: ku vrajeala YOo: io cu el suntem prieteni la catarama Eo _PrInTzEsSa:::*: ji? YOo: nu minte Eo _PrInTzEsSa:::*: ji?> Eo _PrInTzEsSa:::*: bv`o voua YOo: cine minte pana la urma ENiS sau TU Eo _PrInTzEsSa:::*: nu cunosk niciun enis ku kare sa fii iejit vreodata Eo _PrInTzEsSa:::*: nu`ntelegi Eo _PrInTzEsSa:::*: ? YOo: deci asta e porecla lui.. ENIS YOo: e tatar nu stiu Eo _PrInTzEsSa:::*: nu jtiu Eo _PrInTzEsSa:::*: ji lasama ku enis al tau Eo _PrInTzEsSa:::*: ULTIMA A PUS CAPAC ... xce`mro: JuSt Me': citeste si u primu rand...parka acolo avea linku cu poza lui ..... JuSt Me': prima prop roxana cole': stai asa JuSt Me': i a vezi roxana cole': treaba sta in felul urmator .. dati mass cu .. cine-l stie pe enis .. in traducere libera PENIS ) asa .. si apoi bagati aici dialogurile sa radem si noi ) spor la treaba ) |
Mirela_Blonda: care enis?
Catalin: un tip ... mai micutz asa si chel Catalin: cica l-au gasit mort cu spume la gura Catalin: enea cica prin tabacarie dadea noroc cu baietii Catalin: **** mea Mirela_Blonda: nu il stiu Catalin: din vedere sigur il stii Mirela_Blonda: are hi5 ceva Catalin: ba nus .. Catalin: eu il stiu personal .. Catalin: si sigurl il stii si tu ... Mirela_Blonda: ce masina avea? Catalin: nu stiu .. venea mereu cu liviu Catalin: ala liv Catalin: mic si chel asa Catalin: putin mai mic decat mine .. Mirela_Blonda: cine stie Mirela_Blonda: si ce a patit? Catalin: cica l-au gasit cu spume la gura acum 2 3 zile in tabacarie Mirela_Blonda: tu faci caterinca Catalin: intreaba-l pe liviu Mirela_Blonda: pai nu il stiu nici pe liviu |
:))))) ba da mult timp liber mai aveti ... hai ca eu postez singur cum m`am fript :))
dj.phazer: care enis ma ? JuSt Me' MRO: enis wa.... sg il stii dj.phazer: JuSt Me' MRO: e unu mai mic de inaltime ... JuSt Me' MRO: kel si creol.... dj.phazer: eu stiu un enis care a stat cu mien in cartier dj.phazer: care era mic de inaltime dj.phazer: da nu era chel... dj.phazer: ma rog...ultima oara l`am vazut acum vreo 4 ani JuSt Me' MRO: pai o fii ala.... s o fii ras intre timp.... JuSt Me' MRO: cati ani avea ? dj.phazer: 20 si ceva dj.phazer: pai si care`i treaba ? JuSt Me' MRO: plm... dj.phazer: ......? JuSt Me' MRO: cik l au gasit sugrumat in port... dj.phazer: ee ***.. JuSt Me' MRO: da wa .... cik era taiat la gat JuSt Me' MRO: si avea spume la gura JuSt Me' MRO: JuSt Me' MRO: plm... JuSt Me' MRO: cika avea datorii.la baietzi... JuSt Me' MRO: il cunostea multa lume in ultima vrema... JuSt Me' MRO: dadea mana cu toti... prietenos asa omu dj.phazer: plm.... JuSt Me' MRO: deci , zici k il cunosteai si u a ? dj.phazer: in cazul in care era ala... dj.phazer: da nu cred... dj.phazer: a invatat cumva la SNC? JuSt Me' MRO: wa.. nushu sg... da, dupa descriere. cam el era... dj.phazer: plm shau` o ardea cu tot felu de freze ciudate.... dj.phazer: da` chel nu l`am vazut niciodata JuSt Me' MRO: pai dak n ai ma venit de mult la lac... JuSt Me' MRO: au mai venit mai multi JuSt Me' MRO: s o fii ras intre timp... JuSt Me' MRO: stai asa... parka aveam o poza cu el.... JuSt Me' MRO: https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/108488-stie-enis.html JuSt Me' MRO: uite i au pus astia poza aici dj.phazer: )))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning