![]() |
AJUTOR pls
am achizitionat de curand un audi b4 cabrio si luneta spate este sparta si nu gasesc nicaieri sa o inlocuiesc.va rog ajutatima id:blackcif
|
Re: AJUTOR pls
Ager service in Bucuresti cred ca te pot ajuta.
Cauta pe google. |
recomand sa incerci tot la Ager.
|
salutare cine ma poate ajuta cu un cod de casetofon pt audi ...imi cere codul si nu stiu de unde sa il iau am bagat unul dar nu merge am cartea la el dar cred ca codul nu este al lui..cum fac sa il gasesc ? Este un audi concert original de pe masina si mai am ceva de plastic are niste codurii pe el dar nu merge cineva mia zis ca este pt cheie ala de pe plastic ....ma poate ajuta cineva plz...:D mass pe [email protected]
|
incerca la reprezentata ... ei te vor ajuta .dar contra cost ! ;)
bafta ! |
Ma gandeam poate ma ajuta cineva cu codul ...ms oricum o sa trec pe la reprezentanta sa vad ce imi zic ...:D
|
e mai greu ..dar ai mai putea la cei ce decodeaza telefoane mobile ...sau sunt care decodeaza si cas-uri auto ... dar tre sa stii udne au atelierele !
|
Cauta pe forumuri ca mai sunt baieti care decodeaza casetofoane, telefoane etc(contra cost evident). Daca nu ma insel este si aici peforum un anunt. Daca nu foloseste cu incredere google si sigur vei gasi pe cineva care sa-ti rezolve problema.
|
Cauta pe google si o sa gasesti generatoare de seriale gen cu msunt alea de la jocuri pirat , a mavut aceasi problema si pana sa gasesc codul acela ma gasit si generatoru lde care ziceam , singura problema e ca trebuie sa scot icasetofonul afara si sa introduci in generator codul ala mare de pe casetofon iar in functie de codul tau programul osa genereze un cod de 4 cifre :D
|
poti da comanda in multe locuri....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning