![]() |
NILS @ CAR AUDIO - 10 dec 2005 - AMC KART BUCURESTI !
7 Attachment(s)
Un bun loc 4 ! Ocupat de al nostru membru NILS , la concursul car audio din 10 dec 2005 - amc kart buc , a luat locul 4 la un singur punct diferenta de locul 3 , nici o problema , NILS .... SUNTEM MANDRI DE TINE !
|
Felicitari :peace:
Tare sistemul din cate vad eu in poze ;) |
Merci. Pacat ca se putea mai mult... :(
|
Felicitari !! Si la mai mare...... :wink:
|
felicitari nils...am fost si eu martor acolo la masuratori...
normal ca se poate si mai bine...deci asta inseamna ca tre sa ti-o mai reglezi tu si parteneri tai...ca am vazut eu acolo pe undeva scris ceva cu total da nu vrea sa fac reclama si deci nu spun toata firma... este o poza care spune multe pe aparatul Domnului Relu... oricum sper sa ne mai vdm pe la db drag... :wink: |
FELICITARI NILS PT .LOCUL 4 SUNT SIGUR CA MERITAI MA I MULT DAR NUI NIMIC DATA VIITOARE ........CAPUL SUS !!!
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
FFFEEELLIIICCIIITTTAARRIIII.Tot ceti doresti si stai linistit la anu te sui pe ei :wink:
|
Orlando : Categoric o sa fiu prezent si la DbDrag (cel putin la cele organizate in Bucuresti) dar de participat la DbDrag nu cred ca o sa particip pt ca eu am masina gandita/construita pt SQ sau SQL nu pt SPL dar la o masuratoare ceva tot ma bag asa de curiozitate sa vad ce SPL am :P .Oricum dupa cum cred ca stii eu nu prea ratez astfel de manifestari :wink: Data viitoare poate ne si cunoastem :wink:
Merci inca o data la toata lumea ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning