![]() |
[CUMPAR] Head unit cu BT si USB
Dupa cum am zis si in titlu cumpar un player cu BT si USB, sa arate foarte bine si sa se potriveasca cu luminile de la golf 5 (asta e un fix de`al meu), garantia nu ma intereseaza atata timp cat nu a fost umblat in el.
|
Re: [CUMPAR] Head unit cu BT si USB
|
?????;)
|
ma intereseaza aparatul tau dar este cam scump avand in vedere ca se vinde cu 215€ nou cu garantie, astept un pret nou pe pm sau aici. merci de oferta
|
ai pm
|
aaaap
|
pioneer deh7000bt?? si dc vrei am si un condensator de 1.5F(mihai_djsony) vb mai pe larg:shock:
|
daca era P700BT il luam instant :)
|
1 Attachment(s)
sal am un blaupunkt cu usb si bluetooth arata bine model mp57 pret 480 ron
0723 583 411 Radio CD/MP3 player cu Bluetooth™ si port USB compatibil: CD-R/RW, MP3, WMA, CD-text, ID3-tag putere: 4 x 45W (4 x 18W RMS la 14.4V) culoare iluminare taste: rosu culoare afisaj: alb afisaj full display cu 3 linii egalizator parametric cu 3 benzi X-Bass RDS-EON-PTY TA (Traffic Announcements) memorare 35 posturi raspuns in frecventa FM: 35Hz - 16KHz (-3dB) raspuns in frecventa CD: 15Hz - 20KHz (-1dB) DMS (comanda magazie cd: CDC-A 03 ) afiseaza pana la 127 foldere/fisiere afiseaza ID3-tag pana la 30 caractere Bit rate 8 – 320 Kbit suporta VBR panou frontal Flip-down, detasabil 4 preout-uri RCA de 3V (front + rear) iesire subwoofer cu control nivel si crossover 2 intrari auxiliare (din care una pe panoul frontal) muting telefon iPod-Ready (necesita interfata ) |
am un alpine 9884 caracteristici de varf...pret 500lei
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning