![]() |
Alpina prezinta B6 GT3
6 Attachment(s)
Dupa o absenta de 20 ani, Alpina se reintoarce in lumea motorsportului si va concura in Campionatul European FIA GT3, acolo unde va avea de infruntat adversari ca Ferrari, Lamborghini, Porsche si nu numai.
Modelul celor de la Alpina, B6 GT3, are la baza un BMW Seria 6 si beneficiaza de un motor V8 supraalimentat de 4.4 litri - ce dezvolta 530 cai putere si 725 Nm - si o transmisie secventiala cu sase trepte. B6 GT3 cantareste aproximativ 1350 kg si este echipat cu jante pe 18 inci si pneuri Michelin. Din punct de vedere al performantelor, modelul accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde iar viteza maxima este de 285 km/h (atinsa la Nurburgring). La fel ca si noul B7, Alpina B6 GT3 va debuta in martie la Salonul Auto de la Geneva. |
Re: Alpina prezinta B6 GT3
O adevarata B E S T I E ! :shock: :shock: :shock:
|
marfa bmw-u :-P....m-as da oleaca cu el:twisted:
|
frumos exemplar
felicitarile mele celor de la Alpina |
veste buna avand in vedere ca pana acum am primit stiri legate doar de retragerea unor producatori din diferite campionate de motorsport
|
Multa bafta pt ei in campionat.
|
Arata foarte bine, dar asta mai putin conteaza..
Impresionante cifrele, asteptam sa il vedem la treaba acum.. sper sa faca o figura frumoasa, chiar daca are adversari foarte periculosi :) |
asta arata ca a revenit in forta:D aprat criminal de bine:D
|
Ihaaaaaa :D
|
Arata mult prea "racy" pt a fi verosimil. Oricum ii uram "succes" !
|
mult succes! chiar merita...
|
asta inseamna cumva ca o sa o vedem si la bucuresti ?, ar fi frumos sa intre de anul asta
sa o vedem si noi cum se invarte in jurul casei poporului. :)) |
arata "spectaculos"... sper ca va avea si rezultate bune... (succes)
|
uaauuuuu....chiar bestie....au ramas in continuare ALPINA !!!
|
Nu Sunt Eu Fan Bmw Asa Infocat Da Cei De La Alpina Au imblanzit O Mare Bestie :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning