![]() |
vand 3 jante +cauciuc iarna originale lancia
vand
3 jante originale lancia ... in 8 spite albe si incaltate cu cauciucuri de iarna resapate 185/65/r14 pret per bucata 100 ron sau toate 250 ron ... detalii pe id lucica_markiz jantle sunt bune nu bat sau altceva eu am mers cu ele (cu cauciucuri resapate ) 160 km/h maxim fara problema ..cauciucurile sunt schimbate in decembrie pe 1 |
Re: vand 3 jante +cauciuc iarna originale lancia
niste poze ceva?
|
o sa pun imediat ce ajung in beci unde le-am depozitat
sunt exac t a la a ta dar pe alb |
1 Attachment(s)
up poze
|
in cazul in care ma hotarasc....unde le pot vedea? ....eventual sa le cumpar?
|
upsss nu s-au incarcat toate pozele acum vad
pai eu sunt in bacau da mai vin pe la bucuresti din 2 in 2 saptamni poti sa ti le aduc eu atunci mai trebuie vopsite etc ca iarna sia spus cuvantul asupra lor |
uppp valabil
|
Le-ai dat?
Eu nu reusesc sa dau 3 ca asta de 2 luni in minunatu-mi oras. https://img38.imageshack.us/img38/6884/62436819.jpg Venisera odata cu masina, a 4-a e cam cum sunt alea de opel vectra, tot asa doar putin mai scobita, aproape ca trebuie sa stii ca-s diferite ca sa observi. Le-am si lasat in consignatie la o vulcanizare cu tot cu gume kleber de vara 50%. Nu se vand de 3 saptamani, nici cu 4 milioane. PS: sa-ntrebam dezmembracii de a 4-a, sa ti-o trimitem? Macar sa le ai set, ca de vandut nu stiu... |
imi pare rau nu am ce face cu ea
e diferita de ce am eu ... upp de vanzare in continuare .. vreau sa scap de ele mai am inca 3 seturi de jenti pe masina asta asa ca cu astea chiar nu am ce face |
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning