![]() |
Mercedes GL42 Black Line by Kicherer
6 Attachment(s)
Daca ultima oara cei de la Kicherer au modificat "vechiul" Mercedes SL, tunerul german s-a oprit de aceasta data in fata "marelui" GL420 CDI.
Noua creatie se numeste GL42 Black Line si se remarca la exterior prin grila redesenata, aripile evazate, evacuarea dubla, pragurile laterale si eleronul de pe plafon. Mai mult de atat, numeroase elemente ale caroseriei au fost vopsite in negru, iar SUV-ul sta acum pe jante de 21 inci. La interior gasim un volan sport, piele si insertii de fibra de carbon. De asemenea, cei de la Kicherer au urcat puterea motorului V8 pana la 360 cai putere si 900 Nm si au limitat viteza maxima la 280 km/h. Si daca mai este vreun lucru de spus, acela este pretul: GL42 Black Line costa nu mai putin de 125.820 euro. |
Re: Mercedes GL42 Black Line by Kicherer
Ce bine arata de la spate asa lasata. Super ! :)
|
MAMAAAAAA CE BALENA MAGNIFICA DE FRUMOASA SI PUTERNICA,PARFUM,SPRAY,DEODORANT, FARA CUVINTE ,BESTIALA
|
Arata bine acest GL ,
Dar una din poze imi miroase dubios a photoshop !:cry: |
Mie toate. Fundalul a fost schimbat, dar banuiesc ca masina exista :)
|
:yikes: e criminala masina....cred ca isi merita banii:-)
|
vaaaai ce cuplu are...bv bv
|
Eh.....fainutz
|
E un dric tunat! Nu are nimic deosebit. Oricum modelul asta e urat si tuningul nu prea il ajuta.
|
Quote:
|
O mica... Mare bestie :D
|
eu stiam ca GL e si un bun offroader dar de acuma adio iesiri in offroad a ramas bun ptr onroad..nici eu nu ma omor prea tare dupa modelu asta :e lung greoi .. mai bine un ML...daca vrei 7 locuri iti iei van
|
imi place acest model! e chiar dragutz...
|
Sooper, de la masini sport au ajuns sa ,,tuneze" garsoniere, imediat se apuca de design inerior. Faza e ca-mi place :) Adica nu toata lumea are ocazia sa mearga cu 280 in propia garsoniera si nici nu le dezvolta 900 de Newtoni :D.
Si nu arata deloc rau. |
Cata cuplu` :yikes: 900 N/m :yikes:
Asta poate fi folosita pe post de locomotiva :lol: in plus arata magnific ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning