![]() |
roluit aripi
cine stie un loc unde pot rolui aripile, sa nu mai atinga cauciucul, ceva de genul http://www.archenemy.co.uk/photos.htm, si sa nu mai trebuiasca vopsit?
multumesc |
Re: roluit aripi
Daca gasesti pe cineva,anunta si aici.Bafta!
|
1 Attachment(s)
puteti incerca cum am eu..o metoda mai dilimana dar merge..(doar daca esti disperat)
tai cu flexu bucati de vro 2 cm apoi le indoi in interior pe fiecare... :D am incercat metoda cu bata da nu a mers...se cojeste vopseaua..dar posibil sa nu fi facut eu cum trebuie.. |
mda..ai putea si asa..daca ai nevoie de rugina ..
odata ce tai tabla cu flexul..se incinge si se umfla vopseaua.. sau in cel mai bun caz. ramane la fel doar ca se oxideaza. Poti sa dai imediat cu zinc dar nu garanteaza nimeni ca te tine si oricum peste zinc (culoare gri) tre sa dai culoarea masinii ca altfel se vede urat. Oricum ar fi..daca nu se modeleaza la rece..si prin miscari treptate.. ai ocazia sa strici degeaba aripa masinii, pentru ca e o zona foarte expusa la umezeala si mizerie.. fapt ce duce la imediata aparitie a ruginii.. acuma..ce sa zic.. spor la treaba si.. mult noroc in lupta cu rugina.. |
chiar nu stie nimeni alta solutie ??
|
Vrei treaba buna? Fa-o ca la carte !
Acolo unde exista oameni care se pricep si scule adecvate... Vrei ceva autohton sau echivalent ca si efect vizual? atunci..apuca-te tu sau ia-ti un "nea Caisa" de la garaj.. de la colt.. si bagati tare fratilor.. pana iese cum trebuie.. succes.. ce sa zic :D nimic nu e imposibil |
Quote:
Quote:
|
Detalii?
|
Quote:
|
era o gluma mai...
george04 intreba :cine stie un loc unde pot rolui aripile slip i-a raspuns: Acolo unde exista oameni care se pricep si scule adecvate... deci...s-a aflat unde....acu trebuie mers acolo unde a zis slip.. :) |
poate nu m-ati inteles.. ;)
daca vrei sa faci ceva cum trebuie. .. atunci fa cum trebuie ! nu mai abordati stilul romanesc - " eu stiu de toate" la asta ma refer tot romanul stie cum se pune chit pe o masina si cum se schimba priza.. etc , dar nimeni nu e specializat in ceva anume si sa se ocupe NUMAI de specialitatea lui. De aia stiu romanii sa faca din toate cat un pic dar .. nimic cum trebuie sau sa duca treaba la bun sfarsit asa cum trebuie. De aia niciodata nu o sa fiti multumiti de service-uri sau de vopsitorii ... de aia nu o sa gasiti niciodata un meserias sa traga 3 straturi de vopsea nuantatoare.. inainte sa traga 3-4 straturi de vopsea care reprezinta culoarea finala si inca 3 de lac.. dupa care sa polisheze culoarea pana iese clara (fara efectul "coaja de portocala") de aia nu o sa gasiti niciodata un service in care sa ia masina 0% si sa v-o dea la cheie 100% .. ;) si pe deasupra sa fiti multumiti !!!! Sincer.. merg pe principiul "Mai bine 50% din ceva decat 100% din nimic" ;) Seara buna ! si..traiasca Romania la urma urmei ;) |
ce masina ? ce culoare ? ce varsta ? cit trb sa evazezi aripile ?
|
4 Attachment(s)
intrerupem pt un comunicat important pt tara
eu vb de roluit de genul: Attachment 788067 Attachment 788068 Attachment 788069 Attachment 788070 masina e un punto mk2b din 2005 culoare albastra nemetalizata nu vreau sa scot aripile in afara (evazat), doar sa indoi marginea interioara (roluit) mai astept informatii ajutatoare |
asta e doar o indoire a buzei interioare, nu e evazare d aripi. te ajuta f putin spre fix deloc. oricum are nevoie apoi de tratament anti rugina. am scula aia si nu e chiar cine stie ce. dar decit fara...
scula se poate folosi DOAR LA MASINI FARA REPARATII LA ARCADE , VOPSEA ORIGINALA SI CIT D CIT PROASPATA, ADK MASINA D MAX 2 ANI, TOT ATACA VOPSEAUA P UNDE NU S VEDE. |
da, doar de indoit marginea vb si eu, unde gasesc scula aia asa inutila cum ar fi
oricum as incalzi aripa si as da cu vopsea in marginea indoita unde o pot gasi si eu, ai service cumva,daca as putea ajunge prin ploiesti sau imi poti imprumuta si mie scula |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning