![]() |
Bentley Continental GT by Mansory
6 Attachment(s)
Cei de la Mansory au mai modificat si in trecut modelul Bentley Continental GT, insa se pare ca tunerul german chiar "s-a indragostit" de coupe-ul britanic, deoarece a mai lansat inca o versiune tunata a acestuia.
Din pacate, nu se cunosc multe detalii despre acest model (nu apare pe site-ul tunerului), insa la fel ca si in cazul lui Bugatti Veyron Vincero, este disponibil spre vanzare in Abu Dhabi, la Prestige Cars. Din ce se poate vedea in fotografii, Continental-ul GT a primit un spoiler fata "dotat" cu LED-uri, praguri laterale, un spoiler spate cu difuzor inclus si un eleron pentru portbagaj. De asemenea, modelul prezinta si noi jante, cu 9 spite duble, dar si o evacuare cu 4 tobe de esapament dreptunghiulare. La interior, modificarile includ (cel putin) un nou set de pedale si praguri inscriptionate cu Mansory. Cel mai probabil, tunerul german a marit si puterea propulsorului W12, insa nu putem confirma acest lucru. |
Re: Bentley Continental GT by Mansory
iese in evidenta :D
|
super masina........evacuarile sunt f nashpa :))) nu stiu de ce aproape toti au inceput sa le faca pe masini..........:(
|
Not to great...
|
f tare masina dar parca mai frumos era primul kit oferit de arab
|
masina e super tare si stock... si stiu ce spun...
|
interiorul ala ma enerveaza la maxim
|
oribile evacuari..si praguri :sad:
|
Interiorul e foarte fain
|
Quote:
|
mda...din nou evacuarea cu tevi suprapuse...ca la lexus IS-F...naspa...asa, spoileru fata nu-si are rostul si nici locul pe masina asta...jantele destul de urate pentru un bentley...cam atat, in rest e ok!
|
arata super bn pe afara...dar il strica interiorul :sad: :peace:
|
Nu-mi place interiorul si nici esapamentul in rest arata binisor...se putea si mai bine!
|
masina mea preferata.....
|
I love Mansory !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning