![]() |
problema - mp3 player uituc :(
mi-am instalat mp3 playerul, am legat firul de la contact, la + -ul bateriei ca sa functioneze si cand e luat contactul si problema e ca dupa ce-l inchid, cand il deschid iar, nu tine minte unde a ramas melodia si o ia de la inceput :( .. ce sa-i fac?
p.s. se reseteaza si posturile de radio |
Ar trebui sa ai 2 fire,unu rosu si unu galben.Vezi cum sunt puse..si inverseaza-le.La mine asta a fost problema.
|
leaga rosu cu galben la plus
|
Re:
Quote:
|
Da-i niste lecitina :lol: Vezi in manualul lui, poate mai e un fir care trebuia legat.
|
m-am uitat si nu mai e nici un fir :(
|
daca esti din Bucuresti iti recomand sa dai o fuga pe la un service unde ocupa de sisteme audio (de exemplu Tottal Motto) si sa-ti faca totul k la carte ... stiu ca unu din acele 2 fire e pus la + la baterie si unul pe contact ... e imposibil sa nu mearga asa ... eu asa am pe Kenwood-ul meu ..
Bafta |
pai asa este legat acum - rosu la contact si galben la + si sunt legate si intre ele.. faza e ca vad ca-mi tine minte care a fost ultima melodie ascultata, doar ca nu tine minte unde a ramas pe melodie si mi s-ar parea imposibil sa nu aiba optiunea asta.. e un mp3 LG de generatie noua, nu mai stiu exact modelul
|
Posturile de radio le tine minte ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning