![]() |
reglare avans espero
salut baieti!am si eu un espero 1.5 dohc,pe gaz,iar acum cateva zile mi-am bagat nasu in masina si am umblat la delcou!i am dat mai mult avans masinii mele,insa au aparut niste probleme...una la mana am ajuns la un consum de aproape 20%,iar a doua problema este ca baga caldura de ma ia transpiratiile,ceea ce innainte nu facea!va rog frumos sa imi spuneti si mie cum rezolv aceste probleme...precizez ca nu mai stiu unde a fost prima data pozitionat delcou,nu i am dat un semn.
va multumesc! |
Re: reglare avans espero
nu zice nimeni nimic?o parere ceva...?
|
pe rand nu va inghesuiti...rog un operator sa inchida topicu...bafta
|
Tu vrei sa-ti regleze cineva avansul online? :lol: Chiar sunt de acord ca s-ar putea inchide topicul, dar il las ca poate chiar se intampla vreo minune.
|
Nu prea ma pricep da imi dau si eu cu parerea:D
1: nu are nici o treaba avansu cu caldura pe care ti-o baga inauntru;) 2: ce delcou ai? modelu electronic..sau clasicu pe platina? cum e la espero? |
Quote:
cand nu e reglat cum trebuie avansul,ba e prea mic,ba e prea mare,nu merge motoru cum trebuie si tocmai din cauza asta se incalzeste prea tare...:D tu-i mecanik masii! normal ca e electronic:D...doar nu e cu platina |
Quote:
am cerut pareri domnu,nu sa mi regleze cineva "online" avansul.in caz ca se pricepe careva... ma gandeam si eu...daca tot fac jde mii de modificari la masini, o chichineatza d asta ar fi floare la ureche:D...oricum ms pt sfaturile tale...inexistente...bafta |
Quote:
in cazul delcoului electronic iti trebuie un stroboscop...e o chestie ingenioasa cu care se regleaza avansu:) sau...un mecanic priceput care sa stie sa-l regleze ''dupa ureche'':-P bafta... |
Quote:
inseamna ca tre sa o duc in service,dar aqsi stau prost cu banii... mi am mai bagat eu nasu aseara prin ea si l am mai miscat...aqma nu prea mai are vana in ea,dar si a revenit consumu:D...cred ca aqma tre sa l mai maresc nu? bafta |
Daca l-a "miscat" nu e electronic, pe modul, ca nu ai ce sa misti la ala.
Si domnu'... nu stiu ce ar putea sa-ti spuna cineva pe un forum, pe internet. Decat poate doar sa il pui pe aceeasi pozitie cum era... dar cum tu nu mai sti cum era... |
Quote:
poi si atunci cum e Geo?ca nici platina nu are!dracu sa l ia de delcou...scuze pt cacofonie! hai ca tu tre sa stii ca ai cielo...bafta |
Pai daca ai miscat de el stanga-dreapta, e delco normal. Cel electronic e fix, nu poti sa tragi de el ca sa-l reglezi.
Singurul lucru pe care poti sa-l faci e sa mergi pe incercate, in aproximativ aceeasi pozitie in care era inainte. Sau... mecanic. |
Quote:
|
Quote:
consumul masinii in doar cativa km (5-6) facuti prin orash?? |
daca in directia in care il ai acu masina nu mai are ''vana'' si nu mai consuma inseamna ca e la minim...vezi cat are cursa de lunga si aproximeaza-l pe la jumatate..;)
Geo: si cele electronice sunt pe ''miscate'':lol::D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning