![]() |
intrebare despre nos
ce criterii ar trebui sa aive un motor sa reziste la nos.. nu cred ca un motor nemodificat cu o instalatie nu s-ar face praf de la nos.... sau poate ma insel..
am vazut ca este vreo 400 de euro o instalatie de nos.. am 1.8 golf pistoane forjate. comprimat etc.. ar tine o altfel de instalatie.? |
la un sistem ud, tine fara probleme.
|
sal
robert.. ce zici.. tine pe motoru meu? ala cu pistoane forjate.. pm. o instaltatie cu sistem ud.. ? se simte ceva? crd ca da.. :)
|
Un sistem ud(hai sa vorbim numai de ele, ca celelalte nu se pot monta pur si simplu si cresterile sant penibile) poate furniza pe un motor care functioneaza bine \"aspirat\" 40% fara probleme. Daca motorul tau nu detoneaza acum avand compresia marita, cu alte cuvinte daca e setat ok el acum ca avans si amestec atunci nu e nici o problema.
|
intrebare despre nos
doarr4u17 sistemu de nos sau protoxid de azot merge pa aproape toate motoarele ude dar are si el o limita.la noi nu e ca in fast&furious ,aia au oxid de azot daca nu ma insel care are o cifra octanica foarte mare circa 170 dar aia au pistoanele facute ba din tital ba din diverse mateiale rezistente la o asa cifra octanicaDaca iti pui nos di ti apasat butonu pana se consuma butelia ai ocazia sa gasesti din motor doar niste fier topit .
Am auzit (nu spun sigur)ca dupa 12 sec de nos se cam topeste (( nu stiu sigur am auzit doar)) :!: :!: deci poti sa iti pui dar sa sti ca la legale te trece cu o grupa mai sus cum pateste zetemte de la insomnia |
Nu stiu sigur daca se topeste nos avand o ardere rece .
|
Nitro e gandit sa il folosesti 10 secunde in principiu. Americanii aia stupizi considera derizoriu mai mult pt ca oricum ai facut demult 400m... Deci nitro nu e facut sa iesi pe A1 si sa vezi ce viteza maxima prinzi, ci pentru cursele de acceleratie. Daca vrei sa iti futi motorul foloseste nitro peste un minut si e de presupus sa ai succes. Daca insa il folosesti cum trebuie s-ar putea sa-i surprinzi pe multi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning