![]() |
ajutor!!!
am un buget de 4 mil. si as vrea sa imi cumpar 2 perechi de difuri 13\" si am de ales intre: ts-a de la Pioneer sau componente+coaxiale de la Hertz. va rog sa ma ajutati
|
Eu unu sunt fan Hertz....deci...hertz zic...
|
Pentru Hertz itzi mai trebuiesc ceva banuti. Poti incerca DLS la banii aia daca nu mai strange cureaua :)
|
Clar componente daca poti, pt ca si io am incercat coaxialele (de fapt asta am si pus pe masina , tot de 13\" si tot din lipsa de buget :( ) si sunt inferioare celor pe componente... ;)
|
intrebarea era pioneer ts-a sau sau hertz(componente pe fata, coaxiale pe spate)
|
HERTZ !!!
|
M.N.C. e baza
Parerea mea e sa te duci la firma MNC , au un raport calitate pret super , eu pe ei i-am ales pt masina mea si cu fiecare melodie noua ma mir cat de tare se aude , pacat am bmw si e antifonat porbagajul f tare , dar nici asta nu ma opreste
:twisted: |
Doamne....NU !!
Stai cuminte cu M.N.C ...nu ai nevoie de asa ceva . Iti zic in schimb, CLAR, Hertz ! |
De obicei cand sugerezi cuiva o optiune ii dai si argumente...acelasi lucru cand ii sugerezi sa NU aleaga alta optiune.
|
M.N.C un brand prost... fara gust.... fara fidelitate... fara tot ce vrei... difuzoare facute pt a fi vandute ieftin fara pretentii...
|
Intradevar ...foarte bine zis , \"fara pretentii\" ...iar eu fiind mai mult de sigur ca acest baiat are cateva pretentii legate de sistemul audio al lui ...iar recomandat Hertz. :wink:
Cunosc si eu si blak acesta firma foarteeeee...bine , asadar imi permit sa recomand. |
@sele : pe viitor te sfatuiesc sa nu fii offtopic si sa raspunzi la intrebarea pusa !!
@dacicu : la difuzoare , ca dealtfel la orice componenta audio , trebie sa asculti ceea ce cumperi . Pe de alta parte , pretul reflecta INTOTDEAUNA calitatea a ceea ce cumperi . Ca sugestie , cind mai ceri sfaturi , e esential sa spui pe ce masina pui acele difuzoare , din ce e compus sistemul de pe masina , brand , puteri . Fara informatiile astea , nimeni nu poate sa-ti dea un sfat BUN . Altfel poti sa-ti iei xxx brand ...si-ti mai ramin bani si de un week-end in poiana cu iubita...... :D |
:)))))) Nice Saxo!
|
+1 pentru Hertz !
|
Pentru a ramane ON TOPIC, eu iti sugerez componente pentru partea din fata si coaxiale pentru partea din spate...
Foarte important - cele doua seturi sa fie din aceeasi gama... pentru a avea un sunte omogen, echilibrat. Deoarece Hertz este un brand exclusiv de difuzoare - logic este sa optezi pentru el. Asta nu inseamna insa ca Pioneer nu face difuzoare de foarte buna calitate... varfurile de gama de la ei sunt foarte apreciate... dar din pacate nu se incadreaza in bugetul tau. Apoi intervine si gustul cumparatorului asupra sunetului pe care si-l doreste in masina. In concluzie, incearca sa asculti cat mai multe modele de la aceste doua brand-uri si cumpara ceeace ce iti place tie personal, deoarece tu vei asculta sistemul si nu noi... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning