![]() |
Provocarea anului...Avon Repus contra...ce pica!
Antepenultima masina marocana scoasa pe piata la sfarsitul lui 2008 adica Avon Repus Bi-Turbo , care are in jur de 400 ponei putere testati in campul lu`bunicu vrea sa rupa norma competitiva cu o rasnita puternica de calitate exhaust product provoaca orice are bile.
In viitor vrea o marire a puterii de 118 ponei care nu vor fii de neglijat pe strazii-le Bucurestiului,atunci cand este setat modul de rulare de camp , atunci se dezactiveaza balega la punctul de control al tractiunii. Aruncator de flacari dupa 3kg fasole batuta la botul poneilor. Kitul de supraalimentare cu fan , creste puterea pana la 520 ponei si viteza maxima va fii de 3 grajde distanta de adversar. Avon Repus a suferit nenumarate schimbari : itp pana in 2010 , planetara stanga schimbata , frana motificata si tine la a 3-a pedala ,filtru sport cu particole de mizerie ,tuning exterior autocolante cu imprimeuri cu firma detinatoare. Stih...adica eu...reclam pe Stig care mi-a furat 3 litere din numele meu si il provoc pe Marius TXA la o cursa...unde vrea...cand vrea...cum vrea...cam atat:lol: cu o singura conditie...sa nu manance fasole inainte de cursa. Si mai provoc la un freestyle pe Sorin HAI'u ca am tractiune asistata si derapaj controlat pe 2 copite si 2 roti orizontale (spate) Rog raiserii sa se abtina si sa taca atunci cand vine de-a latu , chiar daca nu da impresia , dar imaginar ganditi-va ca este ca un ozn cu 10 km/h Am hotarat ca la aceasta cursa sa se faca si pariuri. Acest text este un pamfel si trebuie tratat ca atare PWD by MillionDollarBaby and Griffo |
Re: Provocarea anului...Avon Repus contra...ce pica!
Eu...adica MDBaby...copilotul lui Griffo...tin sa mentionez ca am nevoie de centuri in 'enshpe puncte pentru a ma stabiliza in vitezele 1mica...2mare...3medie...4racheta.
Atentie este un raiser asa ca avem cu ce ! |
Vă mănāncă pielea ? :roll:
|
=)) ffff tare :))
|
cred ca e singurul Avon Repus din Romania ... foarte tare frate ... :D
|
Quote:
copilotul meu MDBaby cred ca a fugit cu Stig dar se intoarce pana maine...stiu sigur |
chiar nu vrea nimeni sa concureze?
vad ca sunt 235 de vizualizari dar nimeni nu are bile? :)) Avon Repus Rulzz |
Pariurile la mine ... cine e interesat :)) ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning