![]() |
Provocari dB drag
Aici discutii despre provocarile serioase.
Fara mize pe bani sau alte chestii... folositi cu incredere mesageria privata |
As dori sa povocam la un duel in decibeli, echipa lui ugod la Street A, Street B la urmatoarea etapa...cine da mai putin face 20 de flotari...ce zici ugod??? ne dam ???bafta
|
Nici pe oo chinder nu e voie aici? :roll:
|
provoc pe oricine are un tico....
The clash of the titans ™ |
De ce trebuia sa stergetii !!! Sau nu va plac criticile?
|
ce critici ai facut tu la provocari?
nu stiu cine esti, dar ar trebui sa te cunoastem mai bine inainte de a lua pozitii vehemente |
Pai de ce s-a sters de pe forum ce s-a dicutat mai inainte
|
unu:
nu vad de ce ti-ar face placere sa vezi cum oameni de treaba de altfel, cedeaza patimei si se jignesc doi: nu inteleg care e problema ta? cu te te priveste pe tine? trei: in ce calitate tragi la raspundere? inteleg sa dau explicatie celor implicati, dar tu? asteptam sa te cunoastem, cu mare placere |
Nu vrei sa iti vezi de ale tale..?? Nu vezi ca esti off-topic ? Acum sunt si eu...:P
|
Ma provocati si pe mine ca si pe Ugod ?
|
Dar tu cine esti de te ataci asa? Nu mai are omul voie sa scrie pe forum?
|
LoudTeam ....regrete dar nu pot sa concurez cu voi la Street A sau B , pt cu nu am asa masina , eventual Street Max sau Super Street
|
Re:
Quote:
chiar vrei sa facem praf si topicul asta? daca nu ai ceva de spus la subiect, autosanctioneaza-te cu tacere |
Scuze eu eram pe comentarii negative si a sters cineva topicul
|
da
eu l-am sters de ce trebuie sa ma repet? unu: nu vad de ce ti-ar face placere sa vezi cum oameni de treaba de altfel, cedeaza patimei si se jignesc doi: nu inteleg care e problema ta? cu te te priveste pe tine? trei: in ce calitate tragi la raspundere? inteleg sa dau explicatie celor implicati, dar tu? asteptam sa te cunoastem, cu mare placere |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning