![]() |
Audi A6
Motorizare : AWX, 96KW, 130 CP
Transmisie : manuala, 5 + 1 Tractiune : fata Suspensie : comfort Kilometri : 161.300 Service : LL II / 15.000km - S-a folosit doar ulei Castrol LL2 0-30W, norma 506.01 de la primul pana la ultimul service. Distributie : Schimbata la 140.000 KM cu piese originale aduse din Germania, curele inclusiv pompa de apa ! Are schimbate toate lichdele: de frana, de racire, de directie ! Recent schimbat kit ambreiaj complet, revizie facuta( ulei + 4 filtre ), placute frana fata+spate; Inmatriculata pe persoana fizica. Achizitonata personal din Germania. Proprietar DE : unic Proprietar RO : unic Carte service : DA Noul proprietar va primi toate facturile cu tot ce s-a schimbat, adaugat sau cumparat pentru masina. Sistem audio 8 incinte + Audi Concert 2 ( CD-player ) Senzori parcare originali Alarma originala cu posibilitate de dezcativare senzori de prezenta interiori; XENON : DA – faza scurta (aftermarket 6000 K de 35 W in garantie) Proiectoare ceata : DA Jante Aliaj Iarna : 16" Originale Audi Anvelope Iarna : 205/55/R16 91H Continental Winter – DOT 2006 Janta rezerva : Audi Originala de 16" Anvelopa rezerva : 205/55/R16 91V Antifurturi roti : DA Model facelift dupa 2002. Geamuri termo-izolante cu tenta verde. Tapiterie Crem, Interior crem total (bord, volan, fete portiere) Insertii lemn pe bord si portiere; Cotiera : Fata si spate Scaune comfort : DA – reglaj electric Climatronic : - 2 zone Pachet lumini : DA Pachet piele crem: – volan, schimbator, frana de mana Pachet confort : DA Geamuri electrice : DA – fata/spate Computer de bord : DA Tempomat : DA Bancheta spate fractionabila 1/3 sau 2/3 Presuri velur crem: DA – originale Presuri cauciuc gri: DA – originale Triple cu leduri Masina se afla in conditie tehnica impecabila : - Turbina – OK – la cerere log in mers - Injectoare – OK – valori intre -0.3 si +0.3 - Intercooler – OK - Debitmetru – OK – la cerere log in mers - AC/freon - OK Estetic masina se prezinta excelent. Masina a fost folosita in interese strict personal, s-a mers mai tot timpul 1 - 2 persoane ! Masina intretinuta exemplar ! Pretul este de 13.400 € negociabil. In functie de cumparator se pot da si urmatoarele piese: - Jante Aliaj vara: 17" Originale Audi S-Line - Anvelope Vara : 235/45/R17 92Y Continental Sport Contact 2 - DOT 2007 - Bara fata vopsita la culoare - Proiectoare ceata Originale HELLA - Stopuri originale AUDI Motivul scoaterii la vanzare este noul model de A6 ! detalii la 0723.143.858 [email protected] + Yahoo Messenger ! sau PM Poze vor urma maine ... ca nu am apucat astazi ! |
Re: Vand AUDI A6
Anunt valabil !
|
Re: Audi A6
Si care este anul de fabricatie pana la urma ?
|
luna - an fabricatie exact: 08.2002 --> in certificat 2003 !
|
8 Attachment(s)
An 2003 si am uitat sa precizez: - oglinizi electrice, incalzite automat la o temp mai mica de 5 grade!
- verde inchis: irishGreen ! + poze |
masina chiar merita, bani sa fie !
|
<< valabil >>
|
4 Attachment(s)
mai pun ceva poze cu bijuteria ;)
|
<< inca valabila>>
|
nu misca inima si buzunarul nimanui ?
|
<< valabil >>
|
vezi ca la 14000 mii euroi iei audi modelu nou tipla iti auc eu daca vrei 2006 2,0 tdi 140 cp A4 gasim si mai bine dar fara echipare full .
daca iei pe el 9500 sa ma suni .salve nu mam putut abtine scuze . |
Quote:
A4 nu il compari cu A6 fie el mai nou cu 3 ani. A4 il iei in 14.000 cu chiu cu vai... coaja.. si mai dai 1200 taxa . iti convine? .. iti convine sa dai banii pe o masina facuta de un turc sau un arab la kilometri? A6-le asta al omului e tipla..arata impecabil.. si eu cred ca e cam piperat dar poate ca merita banii ! |
3 Attachment(s)
si eu sunt de parare ca pretul e peste medie, DAR cine e interesat cu adevarat si CHIAR isi doreste o astfel de masina ma contacteaza, i-o prezint. o vede .. o testeaza si daca ii convine vorbim si despre bani.
Masina asta nu poate fi apreciata decat de un adevarat pasionat de masini (al modelului sau pasionat de AUDI in general). Pana atunci nu am motiv sa ma grabesc s-o dau caci mai merge linistit inca 160 mii de km doar cu ulei, filtre, motorina placute de frana + discuri , si poate un rulment ceva pe la roti ... Si legat de A6 nou la 14 mii ..sa admitem ca asa o fi , dar trecutul lui este indoielnic, si in plus pun pariu ca nu are clima digitala ci doar acele roticele ...., fara scaune electrice, cu siguranta mai multi km decat acesta ... intr-un cuvant cum zicea colegul mai sus ..coaja ! Si cred ca ai vazut ca motivul scoaterii la vanzare este noul A6. Deci dupa ce il vand pe asta sigur am sa te sun sa imi aduci unul din asta incat sa mai raman si cu bani ! --> era o gluma !:twisted: |
<< anunt valabil >>
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning