![]() |
Mitsubishi se retrage din Dakar
1 Attachment(s)
Astazi avem o noua veste proasta pentru fanii motorsportului. Constructorul japonez Mitsubishi a anuntat astazi ca, din cauza crizei economice, va parasi raliurile cross-country, printre care si Dakar-ul. Ca performante, Mitsubishi se poate lauda cu un palmares neegalat in Raliul Dakar: 26 de prezente si 12 victorii, dintre care 7 consecutive. In plus, participarea japoneziilor la raliurile Cross Country le-a permis acestora si dezvoltarea unora dintre cele mai eficiente sisteme 4x4.
|
Re: Mitsubishi se retrage din Dakar
Subaru din WRC,Yamaha incet incet se retrage,Mitsubishi se retrage din Dakar,maine Ferrari din forumla 1,Poimaine Porsche va face dubite de transport persoane de 50 de cai, incet incet tot ce a cladit omu pana acum se ruineaza.Si aceasta criza toate acestea sunt foarte bine calculate de mai inaltii in guverne,ministere si case regale.Teoria Haosului:Desi aparent nimic nu are logica,totul are o ordine foarte bine stabilita.
|
Incet, incet, se duc de rapa echipele si firmele mari din motor-sport! :( Pacat de Mitsubushi, chiar facea spectacol in Dakar! :(
|
Pacat k s-a retras.
|
inca o victima... mare pacat! Mitsubishi e o firma de renume. Pacat..!!! sunt la fel de surprins ca si cand am auzit ca Kawasaki se retrage din MotoGp si ca Ferrari se retrage in 2011 din F1(poate), am fost surprins cand a plecat si Honda de la F1 si se anunta vremuri grele si la Yamaha, Suzuki si Ktm.... :|:|:|:|
|
pacat......:( asta e :(
|
Pacat...pana la urma se retrag toate..care ramane in competitie castiga..
|
Criza financiata a mai facut o victima ... aceasta criza taie si spanzura .. dupa subaru si yamaha este randul celor de la mitsubishi sa se retraga dintr-o competitie importanta :|
|
pacat...o sa plece tot
|
Quote:
|
eu cred ca si-au luat o vacanta ....:)))
|
criza e un "haos controlat" , dar vedeti ca incepe cu cei puternici($$$) si pe urma ajunge la cei mai putin puternici (cent) ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning