Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor (https://forum.4tuning.ro/586-wrc-formula-1-sporturi-motor.html)
-   -   Mitsubishi se retrage din Dakar (https://forum.4tuning.ro/586-wrc-formula-1-sporturi-motor/107697-mitsubishi-retrage-dakar.html)

boy_wonder 04-02-09 12:23

Mitsubishi se retrage din Dakar

1 Attachment(s)
Astazi avem o noua veste proasta pentru fanii motorsportului. Constructorul japonez Mitsubishi a anuntat astazi ca, din cauza crizei economice, va parasi raliurile cross-country, printre care si Dakar-ul. Ca performante, Mitsubishi se poate lauda cu un palmares neegalat in Raliul Dakar: 26 de prezente si 12 victorii, dintre care 7 consecutive. In plus, participarea japoneziilor la raliurile Cross Country le-a permis acestora si dezvoltarea unora dintre cele mai eficiente sisteme 4x4.

Cozmescu-Alin 04-02-09 12:32

Re: Mitsubishi se retrage din Dakar

Subaru din WRC,Yamaha incet incet se retrage,Mitsubishi se retrage din Dakar,maine Ferrari din forumla 1,Poimaine Porsche va face dubite de transport persoane de 50 de cai, incet incet tot ce a cladit omu pana acum se ruineaza.Si aceasta criza toate acestea sunt foarte bine calculate de mai inaltii in guverne,ministere si case regale.Teoria Haosului:Desi aparent nimic nu are logica,totul are o ordine foarte bine stabilita.

coman razvan 04-02-09 13:10

Incet, incet, se duc de rapa echipele si firmele mari din motor-sport! :( Pacat de Mitsubushi, chiar facea spectacol in Dakar! :(

clausweb 04-02-09 13:27

Pacat k s-a retras.

norbi_bidi 04-02-09 17:25

inca o victima... mare pacat! Mitsubishi e o firma de renume. Pacat..!!! sunt la fel de surprins ca si cand am auzit ca Kawasaki se retrage din MotoGp si ca Ferrari se retrage in 2011 din F1(poate), am fost surprins cand a plecat si Honda de la F1 si se anunta vremuri grele si la Yamaha, Suzuki si Ktm.... :|:|:|:|

Drag_Event_Addict 04-02-09 17:51

pacat......:( asta e :(

HD-90-MTZ 05-02-09 12:17

Pacat...pana la urma se retrag toate..care ramane in competitie castiga..

R0b3r71n0 05-02-09 12:17

Criza financiata a mai facut o victima ... aceasta criza taie si spanzura .. dupa subaru si yamaha este randul celor de la mitsubishi sa se retraga dintr-o competitie importanta :|

SERJAN 05-02-09 12:28

pacat...o sa plece tot

B3ST 05-02-09 16:18

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2036404)
Subaru din WRC,Yamaha incet incet se retrage,Mitsubishi se retrage din Dakar,maine Ferrari din forumla 1,Poimaine Porsche va face dubite de transport persoane de 50 de cai.....

Asa este, mai urmeaza BMW & Mercedes din DTM , si daca se continua asa prevad ca singura marca ramasa va fi... AUDI. Oriunde vezi va fi doar AUDI

razzwan 05-02-09 22:45

eu cred ca si-au luat o vacanta ....:)))

FreShhhy 06-02-09 09:18

criza e un "haos controlat" , dar vedeti ca incepe cu cei puternici($$$) si pe urma ajunge la cei mai putin puternici (cent) ...

HD-90-MTZ 06-02-09 18:34

Quote:

Originally Posted by razzwan (Post 2041898)
eu cred ca si-au luat o vacanta ....:)))

Sa speram ca este scurta..

EaGle 08-02-09 01:14

Quote:

Originally Posted by B3ST (Post 2040577)
Asa este, mai urmeaza BMW & Mercedes din DTM , si daca se continua asa prevad ca singura marca ramasa va fi... AUDI. Oriunde vezi va fi doar AUDI

DE CE audi ?

boy_wonder 09-02-09 15:04

Quote:

Originally Posted by B3ST (Post 2040577)

Ce BMW? Ce DTM? In Deutsche Tourenwagen Masters nu concureaza decat Audi cu Mercedes!

All times are GMT +2. The time now is 15:56.

- Copyright 2026 4Tuning