![]() |
EVO 8 VS LAMBORGHINI GALLARDO ( ONO - MR ) ... winner ?
CINE CASTIGA ? pe 400 de M !
AH , era sa uit , EVO`ul era DUS IN 500 DE CP ! |
din cate vad ca esti entuziasmat asa...eu zic ca ono a mai facut o victima si nu una ushoara...am auzit ca se mishca bine de tot evo-ul al grecilor cum zicea Sebastian...
deci concluzia Gallardo winner :wink: |
trage....dar nu impinge... :lol: :lol: :lol:
as zice evo...dar dupa postul lui santos gallardo....let's just let it evo... :roll: |
poate ne trage tzepa Santos cu entuziasmul lui, deci votat Gallardo
|
Important e spectacolul si va spun ca acel EVO m-a impresionat si-mi pare rau ca nu i-am putut raspunde la provocare.
|
Hai sa va zic eu ce sa intamplat, pt ca Sebastian a fost intrebat si iar a raspuns pervers asa cum il stim cu totii: Am facut 0/400m cu un EVO 8, pe distanta de aprox 300m a fost in fata deoarece masina mea face cu 110kmh cu treapta intai de viteza, (e mult prea lunga si pierd startul) dupa distanta asta de 300m am trecut f TARE pe langa EVO si la 400m am castigat, oricum, ma impresionat rau acel EVO, e cea mai tare masina cu care am facut intrecere pana acum si masina aceea merita tot respektul.
|
Re:
Quote:
A fost cineva fix la 400m. Va poate confirma ce a vazut, ce sa spun eu ce vad din unghi? Cel cu Evo a spus altfel decat spui tu. Oricum chiar cu handicapul unei trepte gresite a mers bestial acel EVO. |
Re: EVO 8 VS LAMBORGHINI GALLARDO ( ONO - MR ) ... winner ?
[quote=\"EvLSant0S\"]
Quote:
Nu am cum sa garantez pentru el! Eram in unghi, pot sa spun ce am vazut de unde eram eu nu pot insa sa spun ca e sau nu real . Am vazut la 400m pe Evo cu un avans de 50cm aproximativ. A fost cineva la 400 fix. Ce pot spune ca am sesizat si auzit este ca pilotul evoului a dat chix la o schimbare unde clar a mai pierdut ceva, inainte de 400m. Daca cineva considera pervers sau nu raspunsul meu nu dau importanta. Nu sunt un tip influentabil precum altii. L-am intrebat pe grec si el spunea exact invers decat spune ONO. Andrei, Florin, Alex, Bog va poate confirma. |
am fost o masina la 400m care a masurat special. era un ford cu care era Tudose, cel cu STI-ul, care stie sa masoare 400 de m. La 400 de m evo era in fata. eu eram in masina, nu am vazut deci nu pot sa ma pronunt.
|
cred ca ar fi bine sa vedem si filmuletul
|
apropo, grecul spune ca a castigat.
pt mine nu este important ce spune grecul, din punctul meu de vedere cursele se castiga la volan, noua ne-a spus ca a gastigat. |
Sa incep :
Micutu cu Tenteanu cu baiatul cu evo + baiatu de la Master Tuner , au hotarat , sa se traga pe 400 de metrii , trimitand pe cineva la finish line , sa vada clar cine castiga, dupa aceea au spus sa se mai traga odata SI dupa 400 de metrii , pana cand se vede clar diferenta , cel cu evo , a venit cu completarea cum ca evo e masina de raliu , iar lambo e o \"supercar\" si ca nu are nici o relevanta cursa dupa 400 de metri dupa aceea , de la linia de start , de unde au plecat masinile , l-am trimis pe BPR`u , la finish line , pe langa BPR`u fiind mai multi oameni , printre care SI EU ! (Sant0s) EU(Sant0s) am vazut cu ochii mei , fix de la finish line ! cum lamborghiniul lui Ono , avea un bot de masina in fatza evoului , acei 400 de metri sunt masurati cu atentie , nu ai de ce sa-ti faci grjii p.s: in timp ce se discuta treaba asta tu erai cu ono in alta parte , daca nu crezi intreaba-l pe tenteanu. in mare parte, acesta este un comunicat din partea lui micutzu ! + o mica adaugare tot din partea lui : \" Sebastian , te rog frumos sa fii corect ! Dai Cezarului ce-i al Cezarului ! si trebuie sa recunoastem , cu totii , ca deocamdata , aceasta masina [ lamborghini a lui Ono (membru MR)] este cea mai buna masina in acest moment , cu respect micutzu \" acum , iti spun sincer, eu stiu bine ce-am vazut , tu zici ca ai vazut din unghi , eu am vazut de la linia de finish , lambo`ul era in fatza .. ca sa nu existe discutii , o chestie despre care tu probabil nu stii , pe scaunul din dreapta al gallardo`ului se afla un OM cu o camera VIDEO , a filmat TOATA CURSA , diseara o sa pun filmul , o sa se vada CLAR cum a fost cursa ... : / :D salutari 8) |
Bine ..
O ardem fix aiurea , FILMAREA o sa .... lamureasca pe toata lumea ! CUM pun mana pe EA , o uploadez AICI ! NOI DEJA AM VAZUT PE CAMERA .. o sa vedeti si voi ;) .... BPR`u era la fix 400 de metrii .. eu eram pe langa el , adevarat , distanta a fost f mica , da ... e fraza aia ultra cunoscuta , nu conteaza ca .. castigi cursa cu .. 300 de metrii in fatza sau cu un centimetru , o cursa castigata e o cursa castigata! DECI ! IN CAZUL IN CARE EVO`UL RATA ... O VITEZA ! TREBUIA SA CEARA REVANSA ! CA SA NU FIE DISCUTII ! DA ? ONO NU AR FI REFUZAT ! DISCUTIA FIIND PURTATA MULT MAI DEVREME , SI ANUME \" DACA DUPA PRIMA CURSA , OR SA FIE PROBLEME .. VA DATI SI A DOUA OARA, DA ONO ? -- DA .. \" S-AR FI DAT oricum .. si chiar daca .. a ratat o viteza .. a ratat-o pe pielea lui ! cursa e cursa ! ... diseara aveti filmu .. pupici :o P.S : DIN SURSE SIGURE : MICUTZU A DISCUTAT ACUM CU TUDOSE - SI TUDOSE IA SPUS BAIATULUI CU EVO 8`U , SA SE MAI DEA ODATA PTR CA A FOST TREAPTA RATATA , ACESTA REFUZAND , ARGUMENTAND CA .. NU SE MAI DA , DEOARECE VREA SA AJUNGA CU MASINA IN GRECIA , MASINA NEDAND NICI UN SEMN CUM CA AMBREIAJUL AR PATINA ! ENJOY THE MOVIE LATER :D |
santos tu crezi ca masuratoarea ta are mai multa pertinenta decat cea a lui Tudose. Iarta-ma dar tu nu ai fost NICIODATA la volan DAR Tudose de sute de ori, acelasi lucru il consider si pt bpr-ul.
Crezi ca omul ala s-a dus sa masoare pt noi? a masurat pt el, ca sa vada concret cat de tare este evo si sa-si faca o parere REALA pt el. dupa cum vedeti nu a spus nimanui decat intrebat. asa ca eu cred ca a spus Tudose ! Eu am sperat sa castige Ono, pt ca nu-mi convine sa vina oricare la noi in tara si sa fie cel mai tare! |
bine ...
asteapta filmarea .. vorbele nu-si au rostul .. a fost filmat dp scaunul din dreapta din lambo .. o sa vada toata lumea ce e de vazut .. cu respect .. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning