![]() |
Toyota Supra vs. Subaru Impreza
am fost la un show in Londra O2 arena aprox 150 de masini toate japoneze scopul a fost parcurgerea tunelelor din londra sambata pe la orele 00:00 a fost super misto iar zgomutul in tunel era de nedescris, pe la sfarsit eu cu 2 pasageri in masina si un prieten cu un subaru impreza turbo singur in masina ne-am jucat putin..:) pe jos era umed.. iata rezultatele
treapta 1 subaru a plecat (parca il impingea cineva din spate::),iar eu abea incepusem sa ma misc,rotile se invarteau dar masina nu mai pleca.. 1) treapta2 incepusem sa iau ceva viteza .... treapa 3 l-am pierdut 2)apoi din treapta 2 aprox 50-60 km la fel a luat cativa metri avantaj iar eu asteptam 2nd turbo sa intre si la fel l-am pierdut :) 3)apoi din treapta 3 nici o sansa si in cele din urma ne-am oprit la un ceai si am stat la povesti:) |
Re: toyota supra vs subaru impreza
Tare rau Supra aia a ta....:) :) :) :)...Zici ca Subaru era turbo? :)
Ce curse faine faceti voi acolo in tunele...pacat ca era ud pe jos...:):):) Si apropo, unde ai pierdut Subaru ala cand o intrat turbo? :):) o zi glorioasa tuturor.. |
tot respectu pt. amandoua dar nu vad ce au in comun afara de faptul ca -s japoneze . sedan in 4 usi vs masina sport. 4wd vs rwd si multe altele...afara de liniute nu se pot compara in nici un fel cele 2. subaru e de comparat cu lanceru si supra cu skyline , nsx sau rx7 zic eu..
|
supra rwd 380 bhp subaru turbo awd 300 bhp,primul turbo intra 1800rpm si al doilea 3800 rpm si trag amandoua pana pe la 6800-7000,e adevarat nu le poti compara dar asta nu inseamna ca nu pot concura
|
pune si tu o poza..un film..ceva..sa vedem si noi...ca asa poveshti a scris si Ion Creanga...dar nimeni nu stie daca is pe bune sau nu...cu exceptzie "povestea pulei".
|
Quote:
Cum ai facut sa-ti intre primul turbo la 1800 si al doilea la 3800? In functie de ce ai ales valorile alea?? :) Bafta in continuare cu masina si la cat mai multe....victime..:) |
valorile vin standard, se pot modifica in urma unui remap (500£) + ecu unit,.
poze...:)o sa postez si poze merci ar 120cp |
Quote:
|
da'cea cu 6 viteze':) kiar ma intrebat cineva in tara daca as putea face rost de una si am intrebat pe forum-ul meu ,pretul e intre 2500-3000 £ 2hand si depinde de km facuti,stiu ca e membru aici din pacate nu i-am retinut id-ul ...i-as fi trimis un pm
|
2500-3000 de lire??? Ne poti arata un site ceva? In germania nu prea gasesti sub 8 mii de euro....Tu te referi la cea N/A sau? Ca TT ma indoiesc ca gasesti la banii astia...
|
Quote:
In plus, poti intra pe site-ul de la semnatura lui, mkivsupra.net la 'supra classifields' .. unde gasesti supra manuala, n/a, la 2-3000 lire .. din anglia, cu volan pe dreapta :-) Scuze de offtopic. |
ma referam la cutia de viteze viteze getrag :),daca u te referi la masini: 2000-4000£ import n\a,auto,tt import 5000£ auto-manual 5 speed,au scazut rau preturile aici si e un moment bun sa le cumperi dar nu le prea mai vinde lumea,daca vrei sa optezi pt un uk spec se pleaca de la 8000£,au fost fabricate 600 de modele '93-'96 dintre care un sfert cutii manuale sunt foarte rare,momentan nu este nimic pe site,sunt mai ieftine de asigurat spre deosebire de importuri.recomand uk spec
daca e cineva interesat va pot pune in legatura cu importatori japonezi mi-ar place sa vad mai multe supre in Ro :) |
Quote:
i-mi pare rau daca dezamagesc anumite persoane deoarece nu am dovezi,filmari...etc,nu incerc sa demonstrez nimic dar probabil in timp i-mi voi castiga increderea membrilor :) moderatori..? putem folosi astfel de cuvinte..cool :) |
Re: Toyota Supra vs. Subaru Impreza
să nu fim mai catolici decât Papa, contextul nu e indecent, nu vânez pe nimeni, avem şi noi o viaţă :lol:
|
Re: Toyota Supra vs. Subaru Impreza
cool...)cum draku descarc filmuletele ca ma enerveaza..de mor
|
All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2025 4Tuning