![]() |
E30 - ursu meu
8 Attachment(s)
Sal la toata lumea..sunt nou pe forum:-P in sfarsit mi-am luat si eu un e30 motor 2.5 12 v ..suspensie sport koni..plasme bord 2 culori..scaune recaro evacuare inox cap coada..autoblocant. ...o sa va pun kteva poze cu el..astept pareri de`or fi bune s`au rele sunt bine primite ;)
|
Re: E30-ursu meu
hopa...un urs care promite.........frumos.....
bafta cu el........ |
Re: E30 - ursu meu
in anuntul de la bazar parca scria ca este 2.0 :-?
fa ceva cu suspensia aia sport koni ca este cam cocotata .... |
1 Attachment(s)
multumesc jakale :P ..iar nsl`ule masina e destule de joasa live..deja dau cu ea de asfalt pe strazile astea kre sunt in romania..
si app..a avut 2.0 pe ea masina... si un mic filmulet..jucandu`ma..:-P |
treaba buna...pare nervoasa........daca ai pus masina aici sa te astepti la critici,laude.etc......trebuie sa ai nervi tari..:))......mie unu mi se pare ca promite multe daca te ti de ea.......
iti uram bafta si daca nu stiai ti-ai luat un sac far fund in care o sa aruni cu bani...dar satisfactiile vor fi pe masura.....garantat.... |
e destul de nervoasa jakale....stiu ca voi baga bani multi in el..dar il fac cum vreau eu ....lasa-mi si mie id-ul tau de mess ..
|
Quote:
|
ms boss..
|
Foarte frumos ursul, o sa iasa ceva frumos daca te tii de el! BAFTA in continuare!
-------------------------------------------------------- BMW E36 coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
ms..o sa ma tin boss..incetu cu incetu o sa il fac si mai frumos ..
|
sa il tii cu barile originale ! in rest imi place :D
|
Da sef asa o sa il las..ma cam bate gandu s`ai pun o bara spate de 316 din 90 ..dar ink nu sunt sigur ...
|
1 Attachment(s)
uite o poza cu spatele
|
interesant......sugestiii........pastreaza jantele ca modelu ii dau aspect clasic...la ele ai putea sa le reconditionezi si sa le bagi nuci de bbs......2-lucreaza un pic la vopsea ca mi se pare ca e un pic matuita...3 toba nush dar mi se pare prea iesita din mashina dar merge nu am nimic de obiectat...in rest tine-o curata si ai grija de motor (un mic service la motor l-ar face mai durabil) sa o stapanesti sanatos si imi cer scuze daca postu e deplasat
|
Salut! Vad ca se mai inmultesc ursii si prin Braila. Ai grija de el! :D Arata binisor pentru inceput... ce planuri ai cu el? Il scoti prin oras... ca nu prea l-am vazut? Prin ce zona stai? Poate ne vedem prin oras... multa bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning