![]() |
BMW 320D 177 cp vs. Skoda Octavia RS TDI
performante apropiate astept comentarii
da octavia e o compacta ffffffff mare...bine dar totusi RS e o varianta sportiva scaune jenti frane spoilere modificate suspensie sport.. |
Re: BMW 320D 177 CP VERSUS OCTAVIA RS TDI
Nu-mi place nici un fel de Diesel modern mai ales luand in considerare costul componentelor si al reviziilor, dar aleg BMWul. Octavia II e un ladoi pe roti care seamana cat se poate de bine cu un Logan occidental
~Nautilus |
Merita sa-ti iei Octavia doar daca vrei neaparat masina noua si nu te incadrezi in bugetul de BMW.
|
....Sau să īntreţi un Bmw ..,
E92 e frumos , mai special decat octavia..;) , şi cu un 330xd esti mult mai cāştigat :-) ,eu aş merge pe Bmw ;) |
Si eu as merge pe bmw...si nu e vorba de a tapa pe "bmw rullllz".Ar fi deci bavareza.
|
Dieselul lui vw cu 1l / 1000km consum "NORMAL" de ulei in viziunea vw , tehnologie apusa pompe "duse" :D cu probleme generale la volanta ****
|
...ce comentariu jignitor atat pentru marca cat si pentru proprietari si nu numai de skoda...nu cred ca asta e o abordare normala,eleganta
ON topic aleg bmw 320d,pentru aspect in primul rand,despre sportivitate nu prea putem vorbii la ce dimensiuni au masinile si la motoare diesel de 2.0 si 170 cai |
ce spune torquemaster ,despre skoda, spun unii si despre seat, fiecare cu parerea lui, din pacate toti aveti dreptul la o opinie.....skoda vs bmw....ce ar alege un roman adevarat decat bmw.....aici nu prea merge comparatia,octavia rs2 e totusi sport(scaune, cadrane,frane,jante, spoilere,eleron etc) 320d e o masina normala.....ceai alege sa faci cu 25000 de euro sa-i dai p o skoda sport sau sa mai mananci 10 ani cartofi si sa-ti iei un bmw normal?
|
Quote:
pai aici am vrut sa ajung si eu..e o intrebare de si-a luat skoda rs si nu si-a luat bmw ?eu ma referea la performante ca sunt apropiate.. |
Quote:
|
Cu banii de Octavie iei un 320d E90 returnat de la leasing... si cu criza financiara vor fi multi care nu-si vor plati ratele in viitorul apropiat :p :D sau un 325i care e mai capabil si mai usor
~Nautilus |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: