Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - Coupe - Most Wanted Project (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/107546-e46-coupe-most-wanted-project.html)

IonutzMFF 03-02-09 19:46

E46 - Coupe - Most Wanted Project

4 Attachment(s)
Masina este un 320ci , an fabricatie 2002 . Inainte am mai avut un 320d , dupa un merc clk 240 (2005) dupa un audi tt dar nici una dintre astea nu a reusit sa'mi creeze o satisfactie . Masina o am din 2007 , un an nu prea am modificat nimic la ea , dupa aceea am inceput .....

Bara M3 - Rieger Tuning
Filtru aer - Pipercross
Jante - Dotz Mugello pe 17''
Evacuare completa de 66 mm diametrul

Intr'o zi while surfing on the web , am descoperit copia bmw'ului din Most Wanted . Atunci m'am gandit , masina mea are aprox aceeasi culoare ca a bmw'ului din joc , posibilatea e mare .Asa ca m'am decis sa incep transformarile , urmeaza acum informarea asupra firmelor care imi pot satisface dorinta ...Traseul evacuarii vreau sa il scot prin lateral , tot tacamul...Voi pune poze pe parcurs

alex.p7m 03-02-09 20:25

Re: BMW E46 Coupe -Most Wanted Project

interesant :D :D multa bafta cu proiectu ... , ast cateva detalii an,km, :P( ca sa evitam alte intrebari) si sper sa iasa cva frumos

xxdadixx 03-02-09 20:31

Intrebari... :D Nu iti pui luminile de ceata in bara? Ce oglinzi ai acum pe ea, cele din prima poza?

IonutzMFF 03-02-09 20:34

Quote:

Originally Posted by 7rUe.4liFe (Post 2034406)
interesant :D :D multa bafta cu proiectu ... , ast cateva detalii an,km, :P( ca sa evitam alte intrebari) si sper sa iasa cva frumos

Anul e 2002 , km are 138.000 , dar in noiembrie i'am schimbat distributia , suspensia completa , sondele lambda , debitmetrul ,pompa de benzina, plus cativa senzori , vroiam sa stiu ca piesele mai importante sunt noi pe masina .
Vroiam sa vand masina ...dar m'am razgandit acum

IonutzMFF 03-02-09 20:35

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2034426)
Intrebari... :D Nu iti pui luminile de ceata in bara? Ce oglinzi ai acum pe ea, cele din prima poza?

Le am deja pregatite in magazin ,oglinzile sunt cele din prima poza intradevar , le'am schimbat dupa ce alea originale mau plictisit

Corneliu26 03-02-09 20:45

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2034448)
Le am deja pregatite in magazin ,oglinzile sunt cele din prima poza intradevar , le'am schimbat dupa ce alea originale mau plictisit

Succes la proiect...Dar totusi ce ai schimbat la distributie? Ai schimbat lantul?:D

IonutzMFF 03-02-09 21:44

Quote:

Originally Posted by Corneliu26 (Post 2034482)
Succes la proiect...Dar totusi ce ai schimbat la distributie? Ai schimbat lantul?:D

Dupa cum ti'am spus ,a fost o neintelegere :) i dont speak maghiar

IonutzMFF 03-02-09 21:45

Re: E46 - Coupe - Most Wanted Project

2 Attachment(s)
Inca doua poze

alex.p7m 03-02-09 22:11

pfff nu prea imi place finala ta :sad: .... nu prea da bine pe un asa bmw una mare ca asta ... ... zik eu aceasta evacuare tinde mai mult spre japan style :P ... corectati`ma daca gresesc :P ... totusi poate o schimbi pe viitor :D , in rest e ok masina , multa bft

IonutzMFF 03-02-09 22:13

Quote:

Originally Posted by 7rUe.4liFe (Post 2034802)
pfff nu prea imi place finala ta :sad: .... nu prea da bine pe un asa bmw una mare ca asta ... ... zik eu aceasta evacuare tinde mai mult spre japain styl :P ... corectati`ma daca gresesc :P ... totusi poate o schimbi pe viitor :D , in rest e ok masina , multa bft

Da , intradevar e japan style , am adus la magazin mai multe modele si am vrut sa vad cum suna pe bmw si am tot lasat'o , o schimb in curand :)

ovi320i 03-02-09 22:26

bara fata si oglinzile mie mi se par o mare tziganie, sper sa nu te superi...

alex.p7m 03-02-09 22:37

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2034812)
Da , intradevar e japan style , am adus la magazin mai multe modele si am vrut sa vad cum suna pe bmw si am tot lasat'o , o schimb in curand :)

si care a fst rezultatu :)))) te`a placut :P

IonutzMFF 03-02-09 22:44

Quote:

Originally Posted by 7rUe.4liFe (Post 2034911)
si care a fst rezultatu :)))) te`a placut :P

scuze dar la ora asta nu mai scriu asa coerent :))

IonutzMFF 03-02-09 22:46

Quote:

Originally Posted by ovi320i (Post 2034859)
bara fata si oglinzile mie mi se par o mare tziganie, sper sa nu te superi...

Nu ma supar , daca la o masina nu exista cel putin un singur repros , atunci e asa prost facuta ca nimeni nu vrea sa spuna :))

Dar totusi , de ce ti se par o tziganie ?..E luata de la rieger bara , fabricata exact pentru modelul meu ..oglinzile le'am luat asa pe fuga dar vin si ele schimbate ..totul se rezolva cu timpul , nu le pot face pe toate ACUM

ovi320i 04-02-09 00:03

nu stiu, pe langa ca modelul asta vezi pe toate cazaturile de toate marcile , pare grosolana si nefinista, nu mi se pare ca se potriveste deloc, sunt multe alte variante, eu inclin spre un paket m la orice ora...

All times are GMT +2. The time now is 18:45.

- Copyright 2026 4Tuning