![]() |
Daewoo Cielo
2 Attachment(s)
Fabricat in 1996, model korea, alb, 280k de km, geamuri electrice fata spate, motor 1.5 SOHC, multe piese schimbate, pompa de benzina,piston ambreiaj,ambreiaj,garnituri etriere fata si cilindrii frana saboti + saboti acu aprox 16k de km,rulmenti fata-spate foarte recent,garnituri capac tacheti, garnitura chiuloasa,termostat, curea distributie , rola intinzator si timonerie cutie viteze acu 1300 de km,cunosc exact deoarece la 1000 i-am strans chiuloasa,umplut freon instalatie A/C in primavara,pivoti,bucsi si basucla pe dreapta tot in primavara, ,polisata recent,vopsite bara fata/spate.Nu consuma ulei, consuma 10-11 l/100km in Bucuresti,in afara 6-6.5, in vara in strainatate,am reusit pe autostrazi si 5.5l/100km. Are nevoie de amortizoare si arcuri,si tacane tachetii,dar axa nu prezinta uzura, verificata in service. Masina merge bine exceptand amortizoarele, astept pe cei interesati sa o probeze.PRET 2650 euro,usor negociabil.
Telefon 0724540858, id sunny_razv,adresa mail [email protected]. |
Re: Daewoo Cielo Ingrijit
Am uitat sa mentionez ca are ITP valabil pana in ianuarie 2010,si la piese am uitat sa spun ca are si un cap de planetara schimbat si burdufurile de asemenea.Oferta speciala pentru urmatoarele 7 zile, cine o cumpara pana pe 11 februarie ii cumpar 4 amortizoare.
|
schimb cu masina de la semnatura ? eventual ne putem intelege in privinta dotarilor de pe a mea
|
Up, mai las un pic la pret, deschis negocierilor in limita bunului simt.
|
Mai sunt 2 zile si expira oferta speciala .Up
|
|
2350 euro, negociabil de ordinul sute euro. Pentru schimburi,mai dau inca o masina dar accept numai dupa 1997 si inmatriculate,sau cu taxa de pana in 800 euro. Pentru detalii despre cealalata masina, PM sau mail la [email protected]
|
Re: Daewoo Cielo
dak vrei schimb imi dai cielo si 2300 euro
|
Oferta inca valabila.Deschis negocierilor
|
Iti dau asta la schimb?
|
Nu ,multumesc.
|
INCA valabil,pretul 2600 euro si ii schimb eu arcurile si amortizoarele.
|
Valabil
|
Pretul nou 2450 euro... Se mai poate negocia usor,eventual banii de acte.
|
o pisicuta sau o laguna ambele din 95 inmatriculate in februarie...te astept cu diferenta
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning