Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Un pic de ajutor am lovit o masina in parcare. (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/107210-pic-ajutor-lovit-masina-parcare.html)

alex_ggk 01-02-09 17:53

Un pic de ajutor am lovit o masina in parcare.

Am lovit o masina in parcare dar usor de tot are o zgarietura pe aripa de 2 cm maxim. Masina mea este neagra si masina lui este galbena ... el are vopsea de la mine ( negru ) dar eu nu am galben pe masina deloc. a zis ca sa-i platesc vopsitu... eu i-am zis ca ii dau rca-ul .. daca vrea asa bine daca nu asta e . era el cu nevasta lui in parcare si au vazut toata faza.. eu maine o sa il sun sa ii zic ca nu ii platesc nimic doar rca-ul il dau . Intreabarea este daca el se duce la politie si declara ca m-a vazut cand i-am lovit masina si am plecat mie ce imi poate face?

AAAAK 01-02-09 20:01

Re: Un pic de ajutor am lovit o masina in parcare.

10 ani puscarie :) . Ce sa faca ,o mica amenda ,in cel mai rau caz,daca constata nea politistu ca ai lovit o masina parcata.

Psycho 01-02-09 23:02

atata timp cat e doar o simlpa zgarietura .. nu prea are treaba rca-ul ca e dauna mic a.. in fine asta una la mana 2 la mana daca masian era parcata .. nu are ce sa iti faca decat o amenda ..

nu iti bate capu` .. intreaba-l dca vrei sa mergeti la politie si zi ca nu ai bani sa i-o platesti .. daca e doar ramasa vopseaua .. ia niste benzian si sterge-o .. daca e indoita e mai problematic ;)

alex_ggk 02-02-09 17:08

am rezolvat.. respectivul cerea 6 milioane pentru o zgarietura pe contra aripa la roata spate stanga .. el are un hiunday coupe galben .... la ora 18:20 se fac 24 de ore de la producerea accidentului.. am fost azi la politie am declarat ... amenda de 120 ron si 3 puncte. si din cate am inteles daca respectivu nu vine si el sa dea declaratie pana la ora care am scris eu in declaratia mea ii ia lui permisu.. este adevarat?

Danutz Bratosin 02-02-09 17:35

Nu cred ca ii ia permisu..doar ca ramane cu paguba;)

ERY 03-02-09 19:55

Cum sa ii ia permisul ? Masina era parcata...poate sa spuna ca a gasito asa cand vrea muschiul lui. :)

22VIN 03-02-09 22:56

nu are legatura cu permisul... doar o sa ramana cu paguba, pe care o va remedia ori prin casco ori prin buzunarul lui

manolica76 03-02-09 23:06

ai procedat f bine...restul e can can...

Sindrom 04-02-09 16:27

Exact, daca vrea sa i-o repari ii pui rca-u in brate si gata, asta daca nu iei nitica benzina cum au zis baietii mai sus si ii arati tu asa frumos cum se sterge o pata.

All times are GMT +2. The time now is 01:36.

- Copyright 2026 4Tuning