![]() |
Sparco sau Recaro?
Cele doua firme sunt intr-o competitie acerba,si amandoua au reusit sa se impuna pe piata mondiala....asta se stie.intrebarea mea este care este mai \"convenabila\" pt unu ca noi(ca pt unu ca McRae nu conteaza pretul)...
|
eu sunt cu sparco
|
Si eu as opta pentru sparco...dar depinde ce vrei sa cumperi...probabil ca la anumite produse recaro sunt mai faine decat sparco...(parerea mea... :drunk: )
|
eu as zice....orice atata timp cat ai $$$
|
merg pe Recaro all the way ! si asta poate fiindca ei combina luxul ( pielea etc) cu ergonomia confort si sportivitate in timp ce SPARCO parca e pur sportiv.
|
Recaro clar...dai un ban dar stii ca face... :wink:
|
eu cred ca amandoua sunt de calitate foarte buna si nu conteaza ce firma alegi tot bune sunt ambele
|
InDoor Tuning
Nu conteaza...! Acuma mai faci shi figuri \"Sparco sau Recaro\"? auzi.. :lol:
Bazar sa nu fie! Amytal a spus f.b. Sparco-100%sport pe cand Recaro-imbina Luxul cu sportivitatea... :twisted: P.S: Km de kko topicu` asta...Ah shi pe deasprua mai e shi incardat k un CUR la \"mashini tari\" :lol: |
:twisted: :evil: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
De acord cu CT-87-ADY |
dupa ce am stat pe nijte recaro intr-un rs4..... i`m recaro all the way.. cum a zis cineva mai sus... imbina sportivitatea cu luxul... super tare...
|
si eu tot pe recaro as merge, cu toate ca si Sparco sunt foarte bune, cum de altfel sunt si Momo, depinde pana la urma ce vrei.
|
topicu asta e un fel de \"coca cola sau pepsi?!\".... hmmmmmmmmmmmmm....
anyway...sparco! mai sportiv... |
Sparco :twisted: :twisted: :twisted:
|
nar fi frumos sa si primim ce preferam?!?!? :lol: :lol: :lol: k nu ai facut topiku asta degeaba :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
akoo serios... dk e pe comparatii facem o caruta de topicuri.... :roll: |
Sparco sau Recaro? Eu merg pe MOMO :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning