![]() |
Ce adidasi purtati?
|
Re: Ce Adidasi Purtati?
4 Attachment(s)
Primii de strada, restu de basket:D Nu suport chestiile argintii, aurii si alte chestii sclipitoare :chainsaw:
|
1 Attachment(s)
Modelul meu preferat...:x:x:x toate culorii-le inafara de auriu :D gen pitzi :rolleyes2
1.primii pentru strada 2.Idem 1 3.De condus , alergat , afara ...sport =)) |
4 Attachment(s)
se pun si baschetii, nu? :)
primii pentru zilele mai insorite, etc. urmatorii pentru fotbal pe afara cu baietii :D ceilalti pentru strada ultimii pentru sala(practic voleiul de 5 ani). P.S.: am pus poze cu starea lor in acest moment(ultimii sunt la scoala si am luat de pe net poza), deci scuze pentru starea impecabila a celor pentru fotbal :lol: |
numai RBK ... si ZY ( zoo york )
|
De ceva luni am inceput sa o "ard"pe tenesi :Pdar port si adidasi normali.Maine pun si eu poze:D
|
2 Attachment(s)
pai.. cam toti de strada.. cu toate ca, cu a 2-a pereche cam alunec rau :P si mai am unii la care nu le-am facut poza.. tot din astia alunecosi :)
|
1 Attachment(s)
eu de strada am o pereche de Globe The Clash....pun si o poza de pe net sa vedeti:lol:
|
1 Attachment(s)
momentan am 2 perechi pentru oras/condus :)
puma madison negrii si o pereche no name converse care imi plac mult :D ador orice pereche de tenesi/adidasi stil converse , numai asta port |
1 Attachment(s)
de un an si ceva incoace doar de la marca DC ma incalt :D inainte am avut ceva de la nike (air nike) mi se pare..
|
http://goodgo.files.wordpress.com/20...s_the_pack.jpg
Cipici dastia port eu...pentru ca sunt lejeri:d |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Tot erau la usa toti strumfii le`am facut o poza:P:lol:
|