![]() |
curse legale
ma.....ma intereseaza care sunt toate demersurile si cam cat costa sa tinem o cursa pe aeroport la noi.........ne interesam?sponsori gasim
|
te costa intre 5.000 si 8.000 euro.... pe bune....
|
de unde stii? n-are cum sa coste atata ma...e cam mult...
|
Noi ,adica RACING SYNDICATE punem umaru' si ajutam cu ce putem,bravo Caline :wink: :D
|
inchirierea unei piste de aeroport pt cateva ore(o zi de concurs)costa cateva mii de euro....cam 4000,apoi se adauga si jandarmii,cam 2500E...si multe altele :wink:
|
bine bine..dar a vorbit cineva concret cu conducerea sau cu cine trebuie vorbit la aeroport ?
|
am rezolvat.....asteptati-va la curse :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
baza e publicitatea..si reclama.....banii si relatiile is alta treaba..ma bazez pe reclama? :D
|
Cum am scris si mai sus,daca ai nevoie de ajutorul nostru te asteptam la intalniri sa discutam amanuntit :wink:
|
discutam dupa iarna....ca daca discutam acuma pana atunci uitam :D
|
daca o sa fie prin martie sau aprilie o sa fie fain... o sa vine multe lumea.... iar daca o sa fie prin mai,lunie sau lulie o sa fie putine lumea ca se deschide strandu si lumea are unde se duce.... caline asa ca gandititiva bine...... :bored:
|
Ma numa sa nu uitati si de intalnirea aia care v-am propuso tm-ar-or ... 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning