Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - D0ryN (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/107114-machete-lucru-d0ryn.html)

D0ryN 01-02-09 10:02

Machete in lucru - D0ryN

3 Attachment(s)
BMW M3 Bburago 1/24
astept sfaturi...

strada 01-02-09 10:14

Re: Machete in lucru - D0ryN

uite un sfat:vindemi-l mie.am glumit
Pai ai putea sa ii pui niste roti care sa dea bine cu masina , un interior mochetat,scaune sport,sistem audio,nos,leduri,neoane daca vrei sa iti iasa ceva frumos,niste tobe,un aspect mai frumos motorului adica ai putea sa ii mai adaugi niste conducte,fire pe ici pe colo.bafta la proiect.

NSL_ALEX666 01-02-09 10:29

Uite si de la mine unul:
Apuca-te mai repede de ea!!!!
Vreau sa o vad terminata !!!!!!

D0ryN 01-02-09 17:00

Quote:

Originally Posted by strada (Post 2027506)
uite un sfat:vindemi-l mie.am glumit
Pai ai putea sa ii pui niste roti care sa dea bine cu masina , un interior mochetat,scaune sport,sistem audio,nos,leduri,neoane daca vrei sa iti iasa ceva frumos,niste tobe,un aspect mai frumos motorului adica ai putea sa ii mai adaugi niste conducte,fire pe ici pe colo.bafta la proiect.

scaune nu am deloc...iar rotile sunt cele ale masinii dar parca as cauta altceva...mai mari...
ma gandeam sa ii slefuiesc bandourile laterale de tot...sa fie clean look...

L4uR 01-02-09 17:19

ii faci un scaun si restul te descurci tu cu un sistem audio in spate si in dreapta scaunului 2 tuburi de nos?:>...si exteriorul trebuie doar vopsit...

D0ryN 01-02-09 17:28

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2028482)
ii faci un scaun si restul te descurci tu cu un sistem audio in spate si in dreapta scaunului 2 tuburi de nos?:>...si exteriorul trebuie doar vopsit...

nu vreau sa ii fac genul ala de tuning...fara tuburi de nos si siteme audio improvizate...
o sa modific cat mai putine chestii la el dar de efect...sa arate cat mai real si finut...
cum ziceam...cred ca o sa continui cu bandourile...

L4uR 01-02-09 19:54

pai si cu interiorul ce faci?...il faci normal?

blue macca 01-02-09 20:16

15 Attachment(s)
vad ca e italianca :> nu?
ai grija de ea :) ma bucur ca nu vrei sa te bagi pe tuning extrem.
din partea mea
-mai detaliaza.i un pic motorul :-?? (fire, filtre de aer,culori)
-scaunele dau foarte bine si cele originale, dar poti incerca sa pui textila pe unele portiuni (centru de exemplu)
-interiorul... sa fie unitar, maxim 2 culori :-?? poti pune fasii de aluminiu/ fibra de carbon unde crezi tu ca da mai bine...
-exteriorul... daca n.ai alte roti, merg si cele stock (vopsite in alb, daca masina e neagra/ inchisa la culoare)
... am prin calculator cateva poze, sper sa te ajute prin inspiratie :)

D0ryN 01-02-09 22:04

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 2028972)
vad ca e italianca :> nu?
ai grija de ea :) ma bucur ca nu vrei sa te bagi pe tuning extrem.
din partea mea
-mai detaliaza.i un pic motorul :-?? (fire, filtre de aer,culori)
-scaunele dau foarte bine si cele originale, dar poti incerca sa pui textila pe unele portiuni (centru de exemplu)
-interiorul... sa fie unitar, maxim 2 culori :-?? poti pune fasii de aluminiu/ fibra de carbon unde crezi tu ca da mai bine...
-exteriorul... daca n.ai alte roti, merg si cele stock (vopsite in alb, daca masina e neagra/ inchisa la culoare)
... am prin calculator cateva poze, sper sa te ajute prin inspiratie :)

arata foarte bine alea din poze...
am retinut ideea cu bara fata...ori astup de tot proiectoarele ori le modific putin...

manu_96xls 02-02-09 01:36

Dă-i jos eleronul, scoate bandourile, fă-i ușile să se īnchidă perfect, dă-i o culoare īnchisă și lucioasă, lăsată jos, spoilere cāt mai simple și „curate”, fă-i rost de scaune,dar oricum , nu te apuca să o faci ca-n NFS, cu NoS și difuzoare(din căști:lol:)...
Cāt mai simplă,dar cu gust!Asta albastră de sus e frumoasă foc!;)

rares 07 10-02-09 17:02

waw!nu imi vine sa cred.
nu pari a incepator.

coman razvan 10-02-09 17:04

Te referi la BMW-ul albastru?

manu_96xls 10-02-09 17:19

Păi tu crezi că a citit și ce scrie? Īn ziua de azi nu mai e important și ce scrie, ne facem impresie din poze!:lol:

Să priceapă și cei cărora le e lene să citească tot, cel albastru și cel negru sunt puse doar ca model, ca sursă de inspirație!

D0ryN 10-02-09 17:33

da...va multumesc foarte mult pentru felicitari...am muncit foarte mult la cele 2 bmwuri...:lol::lol::lol:
unde nu mi_ar iesi si mie asa ceva...:rolleyes2
dar deocamdata nu am timp/"chef" sa ma apuc de el...:oops:

All times are GMT +2. The time now is 19:35.

- Copyright 2026 4Tuning