![]() |
Illegal Lifestyle Team !
18 Attachment(s)
Un nou club auto in cluj - Illegal Lifestyle Team !!!
Am inceput de prin noiembrie 2008 , mai multi prieteni sa ne intalnim si doi am decis sa ne formam un club , si uite asa am ajuns aici :-) , nu vrem sa facem concurenta cu alte cluburi , suntem noi si atat ... , cine doreste sa faca parte din club este binevenit la intalnirile noastre la o poveste , avem si un forum pentru discutii : CLICK !!! , acuma se lucreaza si la o melodie dedicata clubului , deocamdata doar un promo :-P , mai jos niste poze cu o parte din masini , alte informatii despre noi pe forum . |
Re: Illegal Lifestyle Team !
NOU? ?
|
e de apreciat ceea ce vreti voi sa faceti, cam care ar fi scopurile clubului?
ceva masini?ma refer la motorizari:) bafta cu ceea ce vreti sa faceti! |
Quote:
Quote:
masini si motorizari is diverse :-) fiecare cum poate , dacia solenza , citroen , vw , peugeot 307 cc , 2.0 HDI , 140 cp , opel astra vauxhall , opel astra bertone , fiat stilo 1.6 ,16v, 130 cp ... multumim ;) |
asta e un fel de revista de fashion?
|
Quote:
ps: de ce trebe sa fiti carcotasi ? asta nu inteleg ... :bored: |
Succes Vlad cu clubul!!! Sa faceti treaba buna in timp!!! P.S. imi plac masinile :) in special majoritatea de italience :) (oare de ce? :) )
|
Quote:
o mare parte din realizari , cat si numele si multe altele ii revin lui ovi ;) ps: majoritatea italience ? habarnam :oops::oops::oops: |
bafta cu clubul...
la nume... nush la cine ii revine :P... acolo e de discutat :). eu nu ma bag, voi va stiti treburile. off: f frumos ce ai facut azi... macar un salut puteai sa imi zici. |
totu e bine si frumos pana cand ajungi la nume .
personal cred ca nu are nici o legatura cu un club de masini care se doreste a fi ''uniti , sa ne ajutam intre noi'' se poate remodela . sunt atatea titulaturi cu care va puteti asocia ! bafta cu acest club si felicitari pt o noua aparitie pe scena clujeana. ps: in functie de activitate devine si sticky daca e cazul ;) |
stilou' e al vecinului nostru vlad? ce modificari i-a facut de a ajuns la 130 cp?
si sa nu uit bafta;) ! |
Bafta
|
Quote:
cat despre ieri , m-am dat jos , am vb cu remus ;) , ca ei s-au oprit si m-au intrebat daca nu se baga pe circuit , si le-am zis nu ca nu mai stam , tu inca erai pe circuit cand m-am suit in masina :-) si numa dupa aia ati oprit :sad: ... imi cer scuze...:oops: Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
sigla si parasolarul..clubului illegal lifestyle team
|
Bafta cu clubu.. shi ma ilegal u si femeia ti-ai bagat-o in club?:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning