![]() |
Need Help !
In 2-3 sapt trebuie sa imi cumpar masina,si nu stiu exact ce sa iau.
Masina va fi achizitionata din Germania si am urmatoarele alegeri: VW Golf 3 GTi Opel Astra F GSi Opel Tigra 1.6 16v Mazda Mx-5 mk1 As vrea sa cumpar Mazda..deoarece nu am vazut prea multe,dar nu stiu cat de scumpe sunt piesele. Daca aveti vreo idee va rog sa postati. Ms. |
Re: Need Help !
Sa inteleg ca vrei o "bestie" mica in bani putini. Din ce ai scris tu aici tot la Mazda m-as uita dar iti dau doua mici sugestii: MR-2, CRX Del Sol. Chiar te sfatuiesc sa le iei si pe astea 2 in considerare.
|
Nu prea imi place design-ul la delsol...
problema mea..este daca se pot gasi piese usor si sa nu fie scumpe ptr mx-5.... daca nu la raman GTi ..GSi...dar altceva e Miata...:) |
Quote:
|
eu inca sper la o Mazda Mx-5....sper sa nu fie foarte scumpe piesele....
golf-ul nu ma incanta nici pe mine prea tare. |
Nu ati fa probleme ca nu gasesti piese,vei gasi,se vinde Mazda la pachet cu Fordul.Intreaba-te insa Cat Costa??pt ca sunt mai scumpe cu mult fata de cele de Ford.
|
alte idei ?
de opel tigra 1.6 16v ce parere aveti ? sau calibra ? care s-ar merita mai mult. |
Opel tigra rugineste rau (e facuta din constructie prost).Apa ramane in caroserie.
Opel Calibra e ceva mai buna...insa depinde si ce gasesti si la ce pret...Ti-am scris PM. |
calibra tine cont k nu cred k este nici euro2 (se poate k ultimele modele sa fie). cu taxa asta e ceva dak iei o calibra motor de 2000 non-euro......
|
calibra suna bine ....dar a fi de preferat sa o iei cu motorizare C20LET 204 cai ...dar te ajunge destul de mult taxa de inmatriculare ....
|
Quote:
|
iese si euro 2, dar minim '93
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning