![]() |
Intalnire Motel Bucium - Duminica ora 14.00
Invit toti usseri 4Tuning de pe sectiunea Iasi,indiferent de cluburile din care fac parte duminica,01.02.2009 la o sesiune de distractie pe Bucium sau in zona aia,pe zapada.Sunt prin zona niste drumuri cu viraje frumoase,largi,in care masina nu are de suferit (teoretic).Incercari de drifturi,cerculete si ce ne mai trece prin cap.Poate dupa aia mergem si la o cana de ceai cald sau o ciocolata calda,cine stie?
Ne vedem la ora 14 in parcarea de la Motel in numar cat mai mare. HPRT va fi acolo,drum uscat la toata lumea,va salut. Edit: am modificat data. |
Re: Intalnire Motel Bucium - Duminica ora 14.00
azi e sambata 31.01.09, maine e 01.02.09 si e duminica ... cel putin asa e la mine :))
succesuri |
mama da am un norok dat dracu...am fost azi dim si cand am ajuns acasa si am vazut mesaju imi venea sa merg inapoi :((
|
nu te ambala, ca la cum sunt conditiile, fara zapada nu e nici o intalnire
|
Detaliaza, Razvan. N-am mai fost de mult pe-acolo, da' mi-e dor de-o ameteala.
|
carousel :)) te invarti de te ia mama naibii ...
ne vedem maine =p~ |
stiri de ultima ora...cica este zapada....nu multa dar cica merge.....hai sa facem o dumineca frumoasa....cat mai multi
|
lume ,ulta, voie buna si multa distractie....ce tare a mai fost...
o sa urmeze poze si filmulete.... |
Vreau si eu filmulet cu mine cu frana de mana :lol:
|
7 Attachment(s)
Cateva filmulete de astazi.....scuzati calitatea dar atat poate telefonul meu.... bafta!
|
Mi-a placut tare mult,a fost multa voie buna si distractie.Bravo celor care s-au invartit si bravo celor care au indurat frigul si s-au simtit bine alaturi de noi.Poate prindem vreme si duminica viitoare si poate mai aflam ceva locatii,sa fie bine pentru toata lumea.
Asteptam colectiile de poze si filmulete. Drum uscat la toata lumea. |
da..frumos...da dupa ce am vaz filmuletele...bine ca m-am ratacit..pai eu injuram gropile de la pasarela... :)
|
9 Attachment(s)
Cateva poze editate de HotWheels.
|
super fain a fost duminica... sa speram ca o sa mai fie niste adunari din astea ca sincer ar cam trebui ;) cine mai are cva filme si poze.... le asteptam :)
|
5 Attachment(s)
Un filmulet facut tot de HotWheels si inca cateva poze:
https://www.youtube.com/watch?v=Mz4tRs5Pc8k |
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning