![]() |
Proiectoare E36 cu lupa//M/clare smoke???
Salut...doresc sa achizitonez un set de proiectoare si nu stiu la ce sa ma opresc,la cele cu lupa model M sau la cele clare dar smoke(vreau sa pun si xenon in proiectoare),mentionez ca masina are pachet M.Ceva sfaturi??? Ms.
|
Re: Proiectoare E36 cu lupa//M/clare smoke???
Daca vrei sa pui si xenon in ele, eu ma gandesc ca ar trebui sa-ti iei d'alea cu lupa...
|
Quote:
|
da ,dar apoi isi ia injuraturi de la ceilalti "participanti in trafic" din cauza xenonului pus pe un far/proiector fara lupa,care este f puternic ca si lumina si e imprastiata peste tot.
|
Ms mult....mai astept pareri, tot indecis sunt :(
Am auzit eu prost sau in proiectoarele cu lupa se pune bec H3?daca e asa e clar ca o sa-mi iau clare pt ca deja am xenon H1 cumparat. |
Eu stiam ca sunt xenone speciale pentru faruri cu lupa si pentru faruri fara lupa. Cele care primesc injuraturi sunt cele pentru lupa puse pe far normal.
|
Quote:
cat te-au costat cele H1 ?? |
Quote:
|
Multumesc pentru pareri,am achizitionat pana la urma proiectoarele smoked.
Se poate inchide. |
Quote:
arate-ne poze.. nu inchide asa topicul :)))) bafta |
si eu mi-am pus proiectoare cu lupa clare , si sunt multumit de ele , bate destul de bine .
|
Quote:
|
eu am achizitionat unele orginale care nu sunt clare , nu au lupa dar mai bine ca restul.... mai alex cu xenon :).
|
1 Attachment(s)
am avut eu cu lupa din targ luate la 200 si bateau destul de bine,dar mau lasat fara ele baietii buni
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning