![]() |
Mercedes-Benz GL-Class
9 Attachment(s)
Mercedes GL-Class - un nou Sport Utility Vehicle destinat segmentului de lux.
Dimensiuni: - lungime 5088 mm, - latime 1920 mm, - inaltime 1840 mm Motorizari: - GL 320 CDI: V6, 224hp - GL 420 CDI: V8, 306hp, 700Nm - GL 500 : 5.5 litri, 388hp - GL 450 : 4.6 litri, 340hp Cutie de viteze automata 7G-TRONIC (7 viteze) |
E cam asemanator cu noul ML, sau chiar e??
|
PROBABIL E NOUL \"G KLASS\" MASINA AIA SUPER TATRE PE OFFROAD
ZICEAU UNII NEINITIATI K ARATA K \"ARO-UL \" NOSTRU ANTIC SI DE DEMULT :evil: ASTA SE VEDE K E MAI ROBUST DECAT ML-U SI CA AR FACE MAI BINE FATZA LA O INCURSIUNE OFFROAD! SCUTURI, GARDA MAI INALTA SUPER TARE RESPECT |
am scris destul de clar :
Mercedes GL-Class |
am vazut k ai scris\" GL klass\"
INCERCAM SA EXPLIC LUI XENDER CARE SPUNEA K:\"E cam asemanator cu noul ML, sau chiar e??\" RESPECT |
O masina CRIMINALAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nemtii au rupt norma cu noul GL
|
5 Attachment(s)
ador SUV > prin urmare si pe acesta ...se asemenea cu ML si cu nissan X-trail :wink:
|
Offtopic: Am vazut ieri in Buc la Tineretului un Mercedes G Class, care seamana cu Aro-ul nostru, iar cand am ajuns in spate, am vazut ca scria Brabus :shock: . Brabus D85...mult crom pe el...dar care da bine
|
sunt si G 55 AMG in bucuresti.
|
Lasa ca nu esti singurul care a luat teapa cu Aro de la distanta... dar cand te apropii si vezi niste fotolii mia mari si mai luxoase decat alea de acasa de la mobexpert...................... :oops:
|
Am condus un G400 V8 cdi aproape nou. SUPER MASINA.
Si e foarte placut de condus on road nu e buna doar off road. M-a socat chiar cand am intrat manerul de la usi care e ca si ala de la daciile alea vechi adica cu buton pe care trebuie sa apesi ca sa se deschida usa. Inauntru super lux . G 55 Amg are tevile de esapament in laterala masinii ca si mercedes slr sau noul doge viper arata bestial. in concluzie G ul e o super deci pentru noul GL nu am cuvinte :D |
Vechiul clasa G era printre cele mai bune masini de Teren si mai ales versinile G55 AMG :D care mancau asfaltu :P
|
Arata super noul G-Classe,parca seamana putin si cu Pajero :? .
Sa speram ca isi va continua traditia de lux+super off-road. :P |
Nu-mi place. Prea mare...
|
bey in primul rand e cam mare pentru off-road. Zicea cineva ca seamna cu x-trail. Bey tata e de doua ori mai mare frate(GL) . POate vroiai sa zici Pathfinder. In al doilea rand nu stiu cui se adreseaza asemenea masina....adik e un suv, un monovolum cu calitati de offroad??!!! sincer sa fiu nu prea imi place :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning