Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   IN ROMANIA ORICE ESTE POSIBIL (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/106593-romania-posibil.html)

dark_angel 28-01-09 15:49

IN ROMANIA ORICE ESTE POSIBIL

Am un Golf 3, an 92, 1800cc 90cp model GT. Pana aici totul bine si frumos,
dar cand ma duc la RAR ce credeti ca fac "copiii"? Mi-l scot non-euro, in brief el fiind trecut D3 corect. Il intreb pe cel care mi-a examinat masina cum este posibil, pentru ca masina mea are catalizator si sonda lambda si-mi spune calm "ete asa! si ce daca?", ca el se ia dupa seria motor nu dupa brief si deci cei de la RAR mi-au dat teapa.

Astept pareri !

snopy's brother 28-01-09 16:05

Re: IN ROMANIA ORICE ESTE POSIBIL

Motorul de pe golf 3 1.8 este euro 2, problemele cred ca sunt la ei, nu la tine.Macar au masurat noxele? poate ai probleme cu espamentu,desi nu cred

Hame 29-01-09 18:54

De obice iti cer o taxa pt categoria pe care o vrei. Pt euro 2 e cam 60 RON. Da, in Romania orice e posibil =)). Ar trebui mers cu camera ascunsa la ei. Mai uite`te pe aici pe forum, si ai sa vezi ca si altii au patit la fel. Mai du`te cu ea o data pe la rar, poate o scoti chiar euro 3 :). Doar sa ai si tu ceva bani la tine :))

ionut_cluj 29-01-09 19:14

Quote:

Originally Posted by dark_angel (Post 2018004)
Am un Golf 3, an 92, 1800cc 90cp model GT. Pana aici totul bine si frumos,
dar cand ma duc la RAR ce credeti ca fac "copiii"? Mi-l scot non-euro, in brief el fiind trecut D3 corect. Il intreb pe cel care mi-a examinat masina cum este posibil, pentru ca masina mea are catalizator si sonda lambda si-mi spune calm "ete asa! si ce daca?", ca el se ia dupa seria motor nu dupa brief si deci cei de la RAR mi-au dat teapa.

Astept pareri !

D3 este norma de impozitare, NU DE POLUARE!

Hame 29-01-09 21:03

el e revoltat ca l`au scos non-euro, lasa norma de impozitare

demin2609 29-01-09 21:58

un coleg a avut aceeasi problema, el a cumparat 2 masini IDENTICE, an fabricatie, motor, identic! una i-a iesit euro 2 alta euro 3 , a vb cu cei de la rar, nimic, apoi a bagat pile, si trebuie sa refaca testul ala pe stand, desigur alte cheltuieli, si din cate am inteles o sa fie bine, dar deh.. nu ai pile, isi bat joc de tine! o tara de ***!

akileon 29-01-09 23:13

orice golf 3 pe benzina este euro2 , fara discutii , din cate stiu doar golf 3 diesel pana in 94 este euro 1 , dar in nici un caz non-euro , probabil trebuia sa sari cu o hartie frumos colorata

Mustang 31-01-09 13:09

Spaga... si se rezolva - nu putem fi un popor cu capul pe umeri. Trebuie sa furam.
Si tot sar cretinii cu ciocu' mare ca vor taxa de prima inmatriculare cat mai mare sa nu mai intre toate "cojile" de masini luate pe 500 de euro din Germania...
Pai daca s-ar face RAR-ul aspru, nu ar trece drujbele alea si nici nu s-ar mai cumpara, pentru ca n-au sanse sa treaca RAR-ul cu ele.

Eu nu inteleg ce "mecanisme" au astia la RAR... daca pe cartea masinii scrie ca este Euro 2... atunci de ce lor le da "NON-EURO"?

StreetStyle22 31-01-09 13:11

Mustang ti-ai raspuns singur la intrebare. (Trebuie sa furam)

Mustang 31-01-09 13:21

Era sarcastic... si pe ton batjocoritor...
Trebuie sa va invatati cu mine. :lol:

ionut_cluj 31-01-09 13:28

Quote:

Originally Posted by Hame (Post 2021666)
el e revoltat ca l`au scos non-euro, lasa norma de impozitare

E ca si cum s-ar revolta ca de ce nu iese euro 4, daca pe talon scrie clar ca-i rosie.
E posibil sa nu fie catalizatorul agreat de r.a.r... nu stiu, mie nu mi s-a intamplat inca.

All times are GMT +2. The time now is 13:34.

- Copyright 2026 4Tuning