![]() |
Machete in lucru - alex09
3 Attachment(s)
As avea o intrebare.La macheta asta farurile stopurile si luneta nu pot fi scoase deoarece sunt facute un fel de lipituri.Cum as putea scoate totusi aceste lipituri??
|
Re: Machetele mele - alex09
Rupi lipitura aia, ca este casanta, si apoi le lipesti la loc cu lopici!
Lipitura aia, este plastic topit! ;) |
da mi-am dat seama ca e plastic topit si ma gandeam ca poate ar merge sa o topesc iar cu letconul ca sa dau jos farul.apropo la luneta e prinsa de plafon cu un fel de lipitura de metal si cineva mi-a dat sfatul sa folosesc o bormasina cat sa marunteasca metalul doar dar apoi cum prind la loc??
|
Exista Picatura, Poxipol...
|
Re: Machete in lucru - alex09
Da, multumesc de raspuns.
|
Ai grija cu Picatura (se gazeaza repede suprafetele transparente).
|
Stiu ca se gazeaza plasticul dar voi folosi Super Bond (care cred ca are efect asemanator cu Picatura ) si oricum voi lipi doar pe plafon care va fi acoperit in cele din urma.
|
Am urmat sfatul lui coman razvan si am observat ca de fapt lipiturile acelea nici nu trebuiesc date jos, fiind necesar doar apasarea cu o surubelnita astfel incat farul iese iar lipitura ramane in urma.Singurul lucru nescos a ramas luneta deoarece este mai complicat ,lipiturile fiind ceva asemanator cu metalul topit, oricum dupa ce am dat jos celelalte elemente m-am apucat sa matuiesc vopseaua cu smirghel de granulatie 280 si merge destul de bine.Voi pune poze cu masina dupa ce o termin de matuit complet, poate marti deoarece plec maine si ma intorc luni.
|
Quote:
|
eu niturile alea le indoi cu un varf de briceag...si chiar merge:-??...dar trebuie rabdare!
|
Cu bormasina doream si eu sa incerc, dar deocamdata voi matuii vopseaua.Sper ca maine seara cel tarziu sa pun poze
|
Un sfat: da jos toate geamurile si toate celelalte elemente din plastic de pe macheta. Risti sa le zgarii la matuit (o clipa de neatentie e suficienta).
|
7 Attachment(s)
Astazi am terminat de matuit vopseaua de pe masina, am scos luneta si cam atat.Uitati pozele (parca un pic mai clare zic si sper eu).
|
sunt curios cum o sa iasa la vopsire...
ce culoare o faci>? |
tuning nimic?:-?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning