Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - cristinr1 (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/106493-machete-lucru-cristinr1.html)

cristinr1 25-01-09 21:26

Machete in lucru - cristinr1

3 Attachment(s)
Momentan, Dodge Viperul a suferit cateva schimbari spre bine sper eu:
- dunga albastra pe centru
- interior mochetat
-LCD in portbagaj
Astept parerile voastre si sugestii in ceea ce priveste tuningul la aceasta macheta.

coman razvan 25-01-09 21:49

Re: Machetele mele - cristinr1

Te rog sa iti faci thread la "Machete in lucru"! :)

Darius DMS 25-01-09 21:54

arata bine pentru inceput....sincer,acum,nu stiu daca poti,dar ar fi foarte tare niste lambo doors....asta nu prea stiu daca e posibil dar stii vorba aia:incercarea moarte n-are....succes la tunarit si colectionat totodata

cristinr1 26-01-09 09:51

4 Attachment(s)
As incerca sa ii fac lambo doors dar nu prea stiu cum. Uite ce fel sunt balamalele. Daca are cineva vreo idee cum as putea sa ii fac lambo doors este binevenit cu sugesti.
Coman Razvan mi-as face topic acolo dar eu modific ceva la o masina decat 1 data la 2 sapt. Cand ma voi apuca mai intens promit ca imi voi deschide si acolo un thread.

cristinr1 26-01-09 22:13

5 Attachment(s)
Din fericire sau poate din pacate dodgeul a suferit alte cateva transformari supa cum se vede in pozele de mai jos:
-schimbat dunga albastra cu una neagra
- am pus pe parbriz folie fumurie
-interior mochetat si pe lateralele la podea (sper ca intelegeti ce vreau sa zic)
- Am stricat LCD din portbagaj deoarece nu incapeau si stopurile si am mai taiat din el si s-a uratit sper ca saptamana asta sa fac altul si voi reveni cu poza :D:D:D

alex09 27-01-09 13:35

arata foarte bine, parca acum i se potriveste mai mult culoarea.Sa ma tii la curent cu transformarile suferite in viitor.;)

cristinr1 27-01-09 22:31

Machete in lucru - cristinr1

9 Attachment(s)
Si acum ca o mica povestioara:D:
De curand am achizitionat un Dodge viper srt-10 si m-am gandit ca l-as putea imbunatatii. Pentru inceput am modificat:
-am mochetat interiorul
-am pus o dunga neagra dea lungul masini pe centru (initial pusesem albastra)
- am pus folie fumurie pe parbriz
-am facut LCD in portbagaj dar pe care l-am stricat deaorece nu incapeau stopurile

Pe vitor sper:
- sa ii fac lambo doors
- sa vopsesc scaunele
- sa fac sistem audio in portbagaj
- sa fac un mic GPS
- sa vopsesc bordu (sa il detaliez)
- sa lipesc cateva autocolante
- sa ii pun xenoane (leduri)
si multe altele care nu imi vin acum in minte
Zilele acestea ii voi reface LCD-ul
Scuz-ati calitatea pozelor si sper ca nu am pus prea multe poze tinand cont ca am pus o singura macheta. Orice sugestie si idee este binevenita.

eddycdk 28-01-09 06:24

Re: Machete in lucru - cristinr1

LCD-ul din portbagaj il puteai face mai mic :-)
ar mai merge jantele negru lucios...si in rest tot ceea ce ai mentionat mai sus!

cristinr1 28-01-09 10:13

4 Attachment(s)
Tocmai am terminat de facut LCDul din portbagaj si urmand sfatul lui eddycdk l-am facut mai mic. Astept sfaturi si pareri.

EDIT: Acum ma uit si eu mai atent la pozele astea si imi dau seama ca am facut o treaba foarte ,,nasoala". Dunga este putin stramba iar la portbagaj se vede banda adeziva lipita in fundal peste care vine LCD-ul. In curand imi voi lua un spray negru sau alb cu, care voi vopsi portbagajul pe interior pentru a scoate in evidenta LCDul si astfel sper sa mai diminuez din greselile facute.

W Y P 28-01-09 15:30

frumos ... bafta si spor la treaba in continuare ;)

Martinos 29-01-09 12:42

Bravo bravo bafta!Din ce ai facut LDC-ul???

cristinr1 29-01-09 15:15

LCD
Am taiat o bucata de plastic de la o carcasa de cd, am imbracat-o in banda adeziva si pe o fata am pus o imagine dintr - o revista pe care am lipit-o cu scotch dar dat pe deasupra pentru a parea a sticla lucioasa/stralucitoare, pe margine am pus bucatele de banda adeziva pentru a da parerea ca este intr - un chenar, dupa care l-am lipit de portbagaj cu banda dublu adeziva.

BigDaddy_1112 30-01-09 11:40

La LCD-u ala zic eu ca-i mai bine sa-i pui o imagine cu sigla Sony sau orice alta firma de genu! Bruneta aia din poza zici ca-i Magda Ciumac!:D

cristinr1 05-02-09 09:03

8 Attachment(s)
Am hotarat sa lucrez in paralel la 2 machete. Prima este acel dodge viper pe care il reiau din nou de la 0 (partea de tuning), iar a doua este:
marca: Hummer
model:H2 (cred)
scara: 1/24 aproximativ
producator:NoName
Pentru inceput am scos toate detaliile de pe ea (stopuri, grila fata cu tot cu faruri, barile de deasupra ei, etc.). Initial fusese o masina teleghidata, asa ca i-am scos partea electrica si am taiat din plasticaraia din interior (poza1) pentru a face loc unui alt interior modificat sa incapa acolo. II voi pune si un motor de dodge viper, dar asta dupa ce ii voi face usile, capota si portbagajul sa se deschida.
Acum as dori cateva sfaturi:
1.Credeti ca rotile mai mari si cromate (pozele 6,7,8 ) ar merge mai bine decat cele albe(originale)?
2. Credeti ca arata mai bine fara barile de deasupra ei (poza2) ?
3. La machetele din plastic trebuie data vopseaua jos pentru a o putea revopsi sau cum se procedeaza la cele din plastic ??

mitza mtb 05-02-09 11:15

pai depinde de cum vrei sa o faci...sport sau dub style.. rotile alea mari au caucicul cu talon cam mare si nu prea se potrivesc;)....abea astept sa vad ce mai mesteresti pe la ea....sal;)

All times are GMT +2. The time now is 22:36.

- Copyright 2026 4Tuning